Εντυπωσιακές εικόνες του θηριώδους Be-200ES να επιχειρεί στη Χίο

Freepen.gr - Ο δραστήριος φωτογραφικός φακός του @AegeanHawk κατέγραφε το θηριώδες ρωσικό αεροσκάφος Beriev Be-200ES κατά τη διάρκεια προσθαλάσσωσης για την πλήρωση των δεξαμενών του με νερό εν μέσω των επιχειρήσεων κατάσβεσης της πυρκαγιάς στη βορειοδυτική Χίο.

Η  βασική έκδοση του Be-200 χρησιμοποιείται σε ρόλους αεροπυρόσβεσης. Η Beriev επίσης προσφέρει εκδόσεις με συμπιεζόμενη καμπίνα τόσο για μεταφορά επιβατών όσο και μεταφορά φορτίου, αποστολές περιπολίας και έρευνας και διάσωσης, καθώς επίσης και μια έκδοση ανθυποβρυχιακού πολέμου.







Το Be-200 έκανε την πρώτη του πτήση στις 24 Σεπτεμβρίου 1998 από το αεροδρόμιο της Irkutsk Aviation and Production Company και στις 10 Σεπτεμβρίου του 1999 πραγματοποίησε την πρώτη του απογείωση από το νερό (αποθαλάσσωση) στο Ταγκανρόγκ της Μαύρης Θάλασσας.  

Περισσότερες φωτογραφίες στο λογαριασμό του @AegeanHawk

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail