Γιατί δεν έγινε ιατροδικαστική εξέταση στην 37χρονη μητέρα που ξεψύχησε μετά τον εμβολιασμό;

Είναι δυνατόν μετά από αυτό το ιστορικό να μην ελεγχθούν οι αιτίες θανάτου; - Σκοτεινά παραμένουν τα σημεία στις αιτίες του θανάτου της 37χρονης μητέρας δύο παιδιών η οποία είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca την 28η Απριλίου.

Από: newsbreak.gr

Η 37χρονη που ζούσε στην Φθιώτιδα με την οικογένειά της δεν είχε παρουσιάσει κανένα πρόβλημα υγείας και όπως αναφέρει ο σύζυγός της ήταν ιδιαίτερα δραστήρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η 37χρονη παρουσίασε ύπουλα συμπτώματα 19 ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca. Την 17η Μαΐου, η νεαρή γυναίκα υπέστη μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Η 37χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και οι γιατροί της ανέφεραν ότι πρόκειται πιθανόν για παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο όμως χρειαζόταν να κάνει μια σειρά εξετάσεων.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν ότι η 37χρονη είχε υποστεί 4 μικρά εγκεφαλικά, ενώ οι υπόλοιπες εξετάσεις έδειξαν στένωση στην καρωτίδα. Οι γιατροί παρότρυναν την 37χρονη να πάει σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου της έγινε εισαγωγή προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

H απάντηση των γιατρών ήταν ότι φταίει η χοληστερίνη

Εκεί, ο σύζυγός της έλαβε ως απάντηση από τους γιατρούς ότι δεν πρόκειται για παρενέργειες του εμβολίου αλλά ότι η υψηλή χοληστερίνη της προκάλεσε τα παραπάνω. Μάλιστα οι γιατροί συνέστησαν στην 37χρονη να κάνει και τη δεύτερη δόση (!).

«Στην Αθήνα μας είπαν ότι για όλα φταίει η χοληστερίνη. Η γυναίκα μου δεν είχε ποτέ χοληστερίνη. Όταν ρώτησα σε ποιες τιμές ήταν η χοληστερίνη όταν μπήκε και όταν έφυγε από το νοσοκομείο, απάντηση δεν πήρα…», δήλωσε ο σύζυγός της στο LamiaReport, ο οποίος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έχασε έτσι ξαφνικά την γυναίκα του.

Η 37χρονη με καταγωγή από την Αλβανία επέστρεψε στο σπίτι της και έλαβε αντιπηκτική φαρμακευτική αγωγή όμως εξακολουθούσε να έχει συμπτώματα. Επιπλέον τα χέρια της πρήστηκαν και μελάνιασαν.  Οι γιατροί καθησύχασαν την οικογένεια λέγοντάς τους ότι είναι από την φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει.

Την 25η Ιουνίου η νεαρή μητέρα παρουσίασε πονοκέφαλο, ζαλάδες και εμέτους. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λαμίας. Εκεί διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα υπέστη σοβαρό αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Οι γιατροί την έβαλαν στο χειρουργείο όμως ήταν ήδη αργά. Λίγες ώρες αργότερα η νεαρή μητέρα μεταφέρθηκε σε ΜΕΘ όπου εξέπνευσε, αφήνοντας ορφανά τα αγγελούδια της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο δημοσιογράφος του LamiaReport.gr αποκάλυψε ότι μετά από όλα αυτά που συνέβησαν, η γυναίκα κηδεύτηκε χωρίς να γίνει καμία ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να εντοπιστούν τα αίτια θανάτου της! «Εδώ υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό. Μετά από όλο αυτό το ιστορικό, δεν έγινε ιατροδικαστική εξέταση. Πήρε πιστοποιητικό θανάτου για αιμορραγικό επεισόδιο και κηδεύτηκε. Η οικογένεια της είναι σοκαρισμένη, δεν έχουν καταλάβει πώς και γιατί έφυγε» αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Είναι δυνατόν η Επιτροπή των Εμβολιασμών να μην έχει ερευνήσει σε βάθος το συγκεκριμένο περιστατικό; Είναι δυνατόν να χάνεται έτσι ξαφνικά η ζωή ενός νέου ανθρώπου και η οικογένεια του να μην ξέρει το γιατί;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail