24 φορτηγά των ΗΠΑ πέρασαν στο Ιράκ με κλεμμένο συριακό σιτάρι

Freepen.gr - Οι αμερικανικές δυνάμεις κατοχής την Κυριακή πέρασαν ένα κονβόι φορτηγών φορτωμένων με κλεμμένο συριακό σιτάρι από τα σιλό του Tal Allo στη βόρεια επαρχία της Hasaka στο βόρειο Ιράκ.

Τοπικές πηγές στο χωριό al-Suwaidiya, στην ύπαιθρο της Hasaka, ανέφεραν στο συριακό πρακτορείο SANA ότι μια συνοδεία αποτελούμενη από 24 φορτηγά φορτωμένα με κλεμμένο συριακό σιτάρι από τα σιλό του Tal Allo με έναν αριθμό καλυμμένων βυτίων που άφησαν το Σάββατο το απόγευμα τα συριακά εδάφη, μέσω της παράνομης συνοριακής διέλευσης Waleed, στο βόρειο Ιράκ

Οι αμερικανικές δυνάμεις κατοχής έφεραν μια συνοδεία αποτελούμενη από 44 στρατιωτικά οχήματα μαζί με έναν αριθμό φορτηγών πριν από τέσσερις ημέρες.

Η κλοπή της τροφής του συριακού λαού δεν μπορεί να εξηγηθεί με κανέναν τρόπο, είτε υποστηρίζει κανείς την πλευρά Ασαντ, είτε όχι. Επεμβάσεις και κατοχές που λεηλατούν τις πηγές μιας χώρας, ούτε καλό σκοπό έχουν, ούτε αντίστοιχα καλή κατάληξη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail