Γιώργος Φίλης: Οι Τούρκοι θεωρούν έχει επιλυθεί το Κυπριακό το 1974

Ο καθηγητής Γιώργος Φίλης Ο καθηγητής σχολιάσε την κίνηση δύο βουλευτών να χαιρετούν με το χαιρετισμό των γκρίζων λύκων και να φώναζουν για τη νομιμοποίηση της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης.
Είπε χαρακτηριστικά ότι άνθρωποι οι οποίοι σηκώνουν τα χέρια τους και κάνουν το σήμα των γκρίζων Λύκων δεν έχουν καμία θέση στην Ελλάδα παρά μόνο έχουν θέση στη στέπα της Κεντρικής Ασίας.

Απαντά στο σχόλιο του σημοσιογράφου ότι ο Ερντογάν γράφει στα παλιά του παπούτσια την Αμερική, τον Μπάιντεν, την Ευρώπη και την Ελλάδα και θα επισκεφθεί τα Βαρώσια, λέγωντας ότι η Ελλάδα για να έχει υποτίθεται ένα ήσυχο καλοκαίρι και ένα σπάσιμο του πάγου έχει αφήσει την Κύπρο μόνη της στα νύχια της Τουρκίας και φυσικά και οι Κύπριοι αδερφοί μας κάνανε ότι περνούσε από το χέρι τους τις τελευταίες τρεις δεκαετίες για να αυτοευνουχίσουν τον ελληνισμό της Κύπρου.

Τέλος απάντησε στο σχόλιο του δημοσιογράφου ότι σε επίπεδο γ.γ. της Ε.Ε. αντί να λένε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, λένε ο επικεφαλής της Ελληνικής Κοινότητας. Επεσήμανε ότι εμείς τους δίνουμε το δικαίωμα για να τα κάνουν αυτά αφού οι ευρωπαίοι αντιλαμβανόμενοι ότι ο Ελληνισμός δεν έχει σκοπό να αντιδράσει, θέλει να κατευνάσει τους Τούρκους έναντι οποιουδήποτε τιμήματος. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail