Το Tubitak Marmara αλωνίζει κι εμείς χαζεύουμε: Οι ελληνικές θαλάσσιες ζώνες μετατρέπονται σταδιακά σε περιοχές "ασαφούς κυριαρχίας"!

Tο Tubitak Marmara συνεχίζει την ωμή παραβίαση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, διενεργώντας σεισμογραφικές έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Το στίγμα του πλοίου παρέχεται από το vesselfinder.com και είναι των τελευταίων 24 ωρών (ήτοι από 11:33πμ 06/06/2021 έως 11:33πμ 07/06/2021).

Το ερευνητικό διατηρεί ανοικτό τον πομπό για να κάνει αισθητή την παρουσία του στο ευρύ κοινό με σκοπό να συνηθίσουμε την παρουσία τουρκικών ερευνητικών στις ελληνικές θαλάσσιες ζώνες πράγμα που ήδη συμβαίνει αφού έχει πάψει να αποτελεί είδηση. 

Η στρατηγική που εφαρμόστηκε αρχικά με το Oruc Reis, τελικά έχει αποδώσει αφού μετά την παρουσία του Cesme στην καρδιά του Αιγίου, τώρα βλέπουμε το Tubitak Marmara να διεξάγει έρευνες ανενόχλητο στο Ικάριο Πέλαγος. 

Η χώρα οδεύει ταχέως προς την απώλεια αδιαμφισβήτητων κυριαρχικών δικαιωμάτων και οι ελληνικές θαλάσσιες ζώνες μετατρέπονται σταδιακά σε περιοχές "ασαφούς κυριαρχίας".

Από: i-epikaira.blogspot.com

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail