News Arab: Ελλάδα, Κύπρος ετοιμάζονται να ανοίξουν πρεσβείες στη Συρία!

Freepen.gr - Η Ελλάδα και η Κύπρος ετοιμάζονται να ανοίξουν ξανά τις πρεσβείες τους στη Δαμασκό, σύμφωνα με αναφορές, διαφοροποιούμενες με συναίνεση μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών, όπως αναφέρει το "The News Arab".

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου επιβεβαίωσε τη Δευτέρα το άνοιγμα της πρεσβείας στη Συρία.

Ακολούθησε μια δημοσίευση από τους Greek City Times νωρίτερα εκείνη την ημέρα ότι Κύπριοι αξιωματούχοι υπέγραψαν συμφωνία με το Συριακό Δικηγορικό Σύλλογο για ενοικίαση ακινήτου στη δυτική Δαμασκό για νέα πρεσβεία.

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η Σύρια δημοσιογράφος Sara Salloum δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Twitter που έδειχνε μεταξύ άλλων την ελληνική και τη σημαία της ΕΕ να υψώνονται έξω από ένα περιφραγμένο κτίριο στη Δαμασκό.

Η Salloum πρόσθεσε ότι η Ελλάδα ετοιμάζεται να ανοίξει ξανά την πρεσβεία της σε λίγες εβδομάδες.

Το News Arab ζήτησε από την ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο να διευκρινίσει το ζήτημα, αλλά δεν έχει λάβει ακόμη απάντηση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail