Η Korea Aerospace συναρμολογεί 5 πρωτότυπα του νέου μαχητικού KF-21

The assembly line for prototypes of the KF-21 Boramae, a South Korea jet fighter (Kim Jae-seob/The Hankyoreh)
Freepen.gr - Η Korea Aerospace Industries (KAI) συναρμολογεί πέντε ακόμη πρωτότυπα του μαχητικού της KF-21 μετά την παρουσίαση του πρώτου πρωτοτύπου στις 9 Απριλίου.

Το πρώτο πρωτότυπο βρίσκεται επί του παρόντος στο κτίριο απέναντι από τη γραμμή συναρμολόγησης, όπου τα εσωτερικά του μέρη εκτίθενται για δοκιμές εδάφους που θα διαρκέσουν περίπου ένα χρόνο, σύμφωνα με το Hankyoreh, στο οποίο δόθηκε πρόσβαση στη γραμμή συναρμολόγησης.

Από τα πέντε πρωτότυπα στη γραμμή συναρμολόγησης, το δεύτερο πρωτότυπο δοκιμάζεται επί του παρόντος για να διακριβωθεί εάν οι πύραυλοι μπορούν να φορτωθούν σωστά.

Μια εικόνα που δημοσιεύτηκε ως μέρος τους αποκλειστικού ρεπορτάζ έδειξε πέντε πρωτότυπα στη σειρά και μηχανικούς που εργάζονται σε αυτά. Το κορυφαίο αεροσκάφος στην εικόνα, πιθανώς το δεύτερο πρωτότυπο, φαίνεται πιο ολοκληρωμένο από τα άλλα με τον κώνο της μύτης και τα φτερά του. Οι πύραυλοι διατηρούνται δίπλα στο αεροσκάφος που υποτίθεται ότι πραγματοποιούν δοκιμές φόρτωσης και εκφόρτωσης.


Το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε τον Απρίλιο

Αυτό το ρεπορτάζ από την εγκατάσταση του KF-21 της KAI διασκεδάζει τις εικασίες σχετικά με καθυστερήσεις στο έργο KF-21 που προκλήθηκαν από αναφορές ότι το πρώτο πρωτότυπο είχε αποσυναρμολογηθεί εν μέρει.

Η πρώτη δοκιμή πτήσης έχει προγραμματιστεί για το 2022, με ολόκληρη τη διαδικασία ανάπτυξης να έχει ολοκληρωθεί έως το 2026. Με βάση μια συμφωνία με την Ινδονησία, η Νότια Κορέα πρόκειται να παραδώσει ένα πρωτότυπο και τεχνολογία στην Τζακάρτα για την κατασκευή του αεροσκάφους στην Ινδονησία.

Η Πολεμική Αεροπορία της Νότιας Κορέας σχεδιάζει να αποκτήσει 40 μονάδες KF-21 έως το 2028 και άλλες 80 μονάδες έως το 2032.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail