Η Τουρκία τιμώρησε μακελάρη του ISIS με...δύο μήνες κατ' οίκον περιορισμό

İΗΑ / FΑRUΚ ÇİDΕΜ
Freepen.gr - Ένα τουρκικό δικαστήριο καταδίκασε το μέλος του ISIS, Αρκάν Τάχα Αχμάντ, έναν από τους δράστες της σφαγής του Speicher, όπου 1.700 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Ιράκ, σε κατ 'οίκον περιορισμό για δύο μήνες, ανέφερε το Σάββατο το Sputnik News.

Η αντιτρομοκρατική αστυνομία συνέλαβε τον Αρκάν Τάχα Αχμάντ σε μια πρωινή επιχείρηση στην επαρχία Μπολού. Ο Αχμάντ κατηγορείται ότι εμπλέκεται σε δραστηριότητες εντός του ISIS για τις οποίες καταζητήθηκε από την Ιντερπόλ, έγραψε το Σπούτνικ. Συνελήφθη μετά την επιχείρηση, η οποία διεξήχθη υπό ευρεία μέτρα ασφαλείας.

Ο Αχμάντ συνελήφθη επειδή συμμετείχε στη σφαγή του Camp Speicher στην οποία δολοφονήθηκαν μέχρι και 1.700 άτομα από το ISIS στην πόλη Tikrit στο Ιράκ τον Ιούνιο του 2014. 

Όσον όμως αφορά τους εχθρούς του τουρκικού καθεστώτος, αυτοί πάνε κατευθείαν στη φυλακή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail