Τουρκικά F-16 βομβάρδισαν στάνη με πάνω από 80 πρόβατα στο Ιρακινό Κουρδιστάν

Freepen.gr - Πάνω από 80 πρόβατα σκοτώθηκαν στην επαρχία Duhok στο ιρακινό Κουρδιστάν σε μία από τις πέντε τουρκικές αεροπορικές επιθέσεις που προκάλεσαν επίσης σημαντική υλική ζημιά, σύμφωνα με τοπικό αξιωματούχο.

Ξεκινώντας την αυγή την Πέμπτη, τα τουρκικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν επιδρομές καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας στα χωριά Spindar και Mizhe στην περιοχή Amedi στο βορειοανατολικό Duhok, δήλωσε στο Kurdistan 24 ο Ismael Mustafa, επικεφαλής της περιοχής Amedi.

Μια επίθεση σε μια...στανή σκότωσε τουλάχιστον 80 πρόβατα, είπε. Ο βοσκός ήταν μακριά από το κοπάδι του. Ανθρώπινες απώλειες δεν υπήρξαν.

Η Τουρκία πραγματοποιεί αεροπορικές επιδρομές στις παραμεθόριες περιοχές στο ιρακινό Κουρδιστάν σχεδόν κάθε μέρα στοχεύοντας - θεωρητικά - σε φερόμενες θέσεις του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK).

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail