Enduring Shield, ο ανταγωνιστής του Ισραηλινού Iron Dome

'Enduring Shield' Air defense system: Dynetics Illustration
Freepen.gr - Η αμερικανική εταιρεία, Dynetics, παρουσίασε το Enduring Shield, ένα κινητό επίγειο οπλικό σύστημα που έχει σχεδιαστεί για τον εντοπισμό, την παρακολούθηση, την εμπλοκή και την καταστροφή μη επανδρωμένων αεροσκαφών, πυραύλων κρουζ και ρουκετών και βλημάτων πυροβολικού.

Το Enduring Shield είναι ικανό να εξαπολύσει μια σειρά πυραύλων, παρέχοντας τρέχουσες και μελλοντικές δυνατότητες ανάπτυξης. Το σύστημα προσφέρει ένα πεδίο 360 μοιρών με δυνατότητα ταυτόχρονης εμπλοκής πολλαπλών στόχων. Μπορεί να ενσωματωθεί πλήρως με το Ενσωματωμένο Σύστημα Διοίκησης Μάχης Άμυνας και Πυραύλων του Στρατού, και προσφέρει τόσο ανθεκτικότητα στον κυβερνοχώρο όσο και προστασία από ηλεκτρονικό πόλεμο, ανακοίνωσε η Dynetics την Πέμπτη, σημειώνει το defenseworld.net.

Προσφέροντας προστασία έναντι παρόμοιων απειλών με το «Iron Dome», το σύστημα «Enduring Shield» θα πρέπει να αποδειχθεί άμεσος ανταγωνιστής του φημισμένου συστήματος που έχει αναπτυχθεί από το Ισραήλ και έχει επίσης αγοραστεί από τον στρατό των ΗΠΑ.

Προερχόμενο από την τεχνολογία της Dynetics κι έχοντας τροποποιηθεί σε σχέση με προηγούμενα προγράμματα επιστήμης και τεχνολογίας του Στρατού, η λύση «Enduring Shield» έχει προταθεί για να καλύψει τις ανάγκες του στρατού.

Κατά τη δημιουργία του Enduring Shield, η Dynetics σχεδίασε εκ νέου τον εκτοξευτή, δημιούργησε αποδοτικότητα κόστους, μείωσε την πολυπλοκότητα και προσέδωσε εκλεπτυσμένες δυνατότητες.

"Η λύση του Enduring Shield αξιοποιεί την εμπειρία της Dynetics με επίγεια συστήματα εκτόξευσης για τον στρατό, συμπεριλαμβανομένων υπερηχητικών πυραύλων και άλλων προγραμμάτων. Είμαστε πρόθυμοι να προσφέρουμε αυτήν την αμερικανική λύση στον πυραύλο κρουζ του Στρατού και σε άλλες ανάγκες αεράμυνας", δήλωσε ο Ronnie Chronister, πρώτος αντιπρόεδρος για την τεχνολογία και τη βιομηχανία όπλων στη Dynetics.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail