Σάββας Καλεντερίδης: Οιωνός νέων Πρεσπών στο Αιγαίο!

Σάββας Καλεντερίδης: Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν και Μπάιντεν-Ερντογάν. Η Τουρκία ετοιμάζει φάκελο για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. «Κόρακας» ο Τούρκος πρόεδρος στη συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό. Κάνει ... κρα τι θα ζητήσει. Θα βάλει στη συζήτηση τα εξής θέματα. Δύο κράτη στην Κύπρο. Δεν ακυρώνει το τουρκολιβυκό μνημόνιο. Ισχύει η Γαλάζια Πατρίδα και οι διεκδικήσεις σε αυτήν. Αποστρατικοποίηση νησιών. 

Έγγραφη διαβεβαίωση μη επέκτασης χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ. Αναγνώριση τουρκικής μειονότητας της Τουρκίας. Αυτή είναι η ατζέντα της Τουρκίας και δεν αλλάζει. 

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του Infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης στον Realfm με τον Νίκο Χατζηνικολάου, στις 14-6-21.


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail