Φοβερές αποκαλύψεις Πολάκη για τα φάρμακα: "Θα είχαμε σώσει τουλάχιστον τους μισούς που χάθηκαν"

Παραθέτουμε δύο ενδιαφέρουσες αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη μαζί με το αντίστοιχο συνοδευτικό βίντεο. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του:

Μόλις μίλησα με τον κύριο ΓΩΓΟ από την Πάτρα.
ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΠΙΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ
Το φάρμακο που πήρε ο συναδελφος νευροχειρουργος που ασθένησε με κοβιντ πέρυσι τον Απρίλιο ήταν η τολιζουμαμπη,την οποία έχει πάρει μεγάλος αριθμός ασθενών που έχουν νοσηλευτεί σε νοσοκομεία της χώρας στη φάση που βαραίνουν αν πληρούνται κάποια κριτήρια (δεν βοηθάει όλους ,όπως αντίστοιχα συμβαίνει και με το Anakirna)
Μιλήσαμε και για τα μονοκλωνικά τα οποία μου είπε πως τα υποστηρίζει και πως στη συνεδρίαση των λοιμωξιολογων που έκανε αρνητική εισήγηση δεν ήταν παρών .
Συμφωνει πως βοηθανε και θα το ξαναθέσουν εν όψει και του ερχόμενου φθινοπώρου
Το πρόβλημα βέβαια είναι πως ΕΧΟΥΜΕ ΘΡΗΝΗΣΕΙ 12000 νεκρούς που οι μισοί τουλάχιστον θα μπορούσαν να έχουν σωθεί αν τα είχαμε φέρει όπως φωνάζω από το Νοέμβριο πέρυσι!!
Σε αυτό δυστυχώς η απάντηση δεν είναι μόνο επιστημονική αλλά ζήτημα πολιτικής απόφασης του Υπουργείου όπως εμμέσως πλην σαφώς παραδέχτηκε ο κυριος Γώγος στη συζήτηση μας ....


ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.....
Ρωτάω ΕΥΘΕΩΣ:
Κύριε ΓΩΓΟ, ποιο είναι το φάρμακο που χορηγήσατε πέρυσι στο συνάδελφο από την Πάτρα;;;
Αν είναι τόσο καλό γιατί δεν το δώσατε μαζικά;
Δεν υπάρχει;
Συνεχίζει κάποιος από την επιτροπή να το δίνει σε «επιλεγμένους» ασθενείς στην πρώιμη φάση της νόσου;;;
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ,δεν είναι ούτε μονοκλωνικό αντίσωμα (την περίοδο που μιλάει ο Ασθενης δεν είχαν παρασκευαστεί ακόμα),ούτε κολχικινη,ούτε ιβερμεκτινη,ούτε ρεμντεσιβιρη ,ούτε τολιζουμαμπη ούτε Anakirna !
Έχει γίνει πρωτόκολλο για το φαρμακο; Από ποιες κλινικες;Πως παρασκευάζεται; Υπάρχει στην αγορά σε άλλη μορφή και χορηγείται για πρόβλημα που δημιουργεί άλλος ιος;;;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail