Το έβαλαν στα πόδια οι Τούρκοι μόλις οι Κούρδοι αντάρτες άρχισαν τις κουμπουριές

Freepen.gr - Το Γραφείο Τύπου των Λαϊκών Αμυντικών Δυνάμεων (HPG) δημοσίευσε μια δήλωση που παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες ενέργειες των Κούρδων ανταρτών και του τουρκικού κατοχικού στρατού, μεταδίδει το πρακτορείο ANF.

Σύμφωνα με τη δήλωση της HPG, οι αντάρτες χτύπησαν τα τουρκικά στρατεύματα κατοχής που επιχείρησαν να εισέλθουν στις πολεμικές θέσεις τους στην περιοχή Ζεντούρα στην περιοχή της Μετίνας στις 10:30 στις 5 Ιουνίου. Οι Τούρκοι στρατιώτες που επιχείρησαν να εισέλθουν στις πολεμικές θέσεις με οδηγό έναν σκύλο εξοπλισμένο με κάμερα αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν μετά από αποτελεσματικά χτυπήματα.

Από την άλλη πλευρά, ελικόπτερα επίθεσης βομβάρδισαν τις περιοχές Avashin και Zap, ενώ τα στρατεύματα στις περιοχές Mamreşo και Mervanos στην περιοχή Avashin αντικαταστάθηκαν με νέες ομάδες στις 4 Ιουνίου.

Η HPG δήλωσε ότι τα τουρκικά ελικόπτερα επίθεσης βομβάρδισαν την περιοχή Τύπου Τ στην περιοχή Zap χθες το βράδυ δίχως να σημειωθούν θύματα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail