Όλα τα είχε σχεδιάσει ο Μπάμπης που πίστευε πως ήταν μάγκας κι έξυπνος

Ο Μπάμπης πίστευε ότι ήταν πολύ μάγκας και πολύ έξυπνος, πίστευε ότι ήταν ο καλύτερος, ο ομορφότερος, ο φοβερός. Πήρε το κοριτσάκι για παιχνίδι, του είπε ότι θα την κάνει βασίλισσα, την παραμύθιασε, την απομόνωσε, της έκανε και παιδί στα 18 να την δέσει, σου λέει "με παιδί πού θα πάει μικρή κοπέλα". Όλα τα είχε σχεδιάσει ο Μπάμπης. 

Ελένη Παπαδοπούλου

Όταν μπούχτισε η κοπέλα που ο Μπάμπης είχε στην ιδιοκτησία του, σύμφωνα με το μυαλό που κουβαλούσε, και επειδή δεν μπορούσε να δεχτεί ότι τελικά δεν ήταν τόσο φοβερός, σχεδίασε ολόκληρη ιστορία και την σκότωσε. Το έγκλημα είναι σαφώς προμελετημένο. Δεν σκέφτεσαι σε δύο ώρες όλο αυτό το στήσιμο. Τα είχε ψάξει και σχεδιάσει από πριν. Στα νεύρα σου τον άλλον θα το βρίσεις, άντε να τον χτυπήσεις, όχι να πας να τον πνίξεις με πανί στο στόμα. Όταν δε τσακώνεσαι με τον άλλον, σκέφτεσαι να σκοτώσεις και τον σκύλο σου;

Κατά τα άλλα όταν υπάρχει τέτοια διαφορά ηλικίας σε τέτοια ηλικία, - αλήθεια τι έχει να πει ένας άντρας 26 με ένα 14χρονο παιδί - μαζί με τις άδειες γάμου να ετοιμάζεις και το χαρτί διαζυγίου. 

Γνώμη μου είναι ότι πιθανόν και το παιδί να είχε την ίδια τύχη, αν ο Μπάμπης μπορούσε να βρει μία καλή δικαιολογία στο σενάριο που έστησε. Αλλά προφανώς δεν μπορούσε. Ανθρωποι που κάνουν τέτοια εγκλήματα δεν έχουν συναίσθημα και ούτε τα παιδιά τους αγαπούν. Δεν σκοτώνεις την μάνα του παιδιού σου, αν το αγαπάς. Ούτε το χρησιμοποιείς ως ντεκόρ πάνω στο κορμί της μάνας του που σκότωσες. Οπότε η νέα παράσταση του Μπάμπη "ενδιαφέρομαι για το παιδί μου" δεν πείθει κανέναν. 

Νομίζω ότι το τραγικό υπερισχύει του φρικτού, λόγω της παρουσίας του μωρού. Το οποίο καλό θα είναι να φύγει εκτός Ελλάδας και να μεγαλώσει αλλού χωρίς να μάθει ποτέ τι έχει συμβεί.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail