Θάνατος λουόμενης στη Θεσσαλονίκη και ανεύρεση πτώματος στο λιμάνι του Βόλου

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της δυτικής παραλίας “ΣΤΑΥΡΟΥ” Θεσσαλονίκης, 72χρονη αλλοδαπή.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Ν.Μαδύτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Α.Π.Θ. για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Σταυρού του Λιμεναρχείου Ιερισσού. 

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Βόλου, για την ύπαρξη πτώματος γυναίκας εντός της θαλάσσιας περιοχής δυτικά της κεντρικής προβλήτας λιμένα Βόλου.

Άμεσα, στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΛΤ όπου ανέσυρε την ανωτέρω σορό, η οποία μεταφέρθηκε στο Γ.Ν.Ν. Βόλου «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ», όπου αναγνωρίσθηκε από οικείους της, πρόκειται για 59χρονη ημεδαπή.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail