Όσοι είδαν..."χειροφίλημα" του Ερντογάν στον Μπάιντεν, να κλείσουν ραντεβού με οφθαλμίατρο

Το να συμβεί ένα λάθος από ένα ανεξάρτητο μεμονωμένο άτομο βγάζοντας βιαστικό συμπέρασμα από μια γωνία λήψης ενός βίντεο, το καταλαβαίνω. Το να αναπαράγεται αυτό καμουφλαρισμένα από ΜΜΕ για τη δημιουργία εντυπώσεων, δεν μπορώ να το καταλάβω.

Του Στρατή Μαζίδη

Ήταν ποτέ δυνατό να συμβεί κάτι τέτοιο; Γνωρίζετε ανθρώπους με μεγαλομανία σαν του Ερντογάν, δημόσια να προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες; Δε θα το έλεγα. Κανένα χέρι δε φίλησε ο Ερντογάν. Με την μπουνιά χαιρέτισε τον Μπάιντεν, όπου με βάση το βίντεο, αυτός πήγε στον Τούρκο πρόεδρο, και καθώς ο τελευταίος σηκωνόταν χαιρετώντας, η εικόνα με λίγη φαντασία θύμισε χειροφίλημα.

Αλλά αυτό μόνο. Με φαντασία. Ας δούμε το βίντεο:
 

Απεναντίας όταν οι ΗΠΑ διαρκώς αναζητούν τρόπους, έστω και με παρκάρισμα των S-400 να άρουν τις όποιες κυρώσεις, αντιλαμβάνεται κανείς ποιος προσπαθεί να φιλήσει ποιον.

Τέλος υπάρχει κι ένα ακόμη βίντεο. Το αλίευσα από την τουρκική προεδρία. Δείχνει μια άνεση μεταξύ του Ελληνα πρωθυπουργού με τη Γερμανίδα καγκελάριο:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail