Εντάξει, ο Ερντογάν το τερμάτισε στην προπαγάνδα, αλλά δεν είμαστε πολύ μακριά και εμείς

Εντάξει, ο Ερντογάν το τερμάτισε στην προπαγάνδα, αλλά δεν είμαστε πολύ μακριά και εμείς. Μέχρι πριν μια δεκαετία "εγκαίνια" ενός έργου ονομάζαμε την παράδοση ενός έργου σε χρήση. Τα τελευταία χρόνια οι αξιωματούχοι κάθε βαθμίδας στην χώρα μας, άρχισαν να ονομάζουν εγκαίνια την έναρξη κατασκευής ενός έργου.

Γιάννης Μαγκριώτης

Δυστυχώς η επικοινωνία αντικατέστησε την αλήθεια και την ουσία. 

Στην Τουρκία βέβαια ο Ερντογάν, είναι πάντα ένα βήμα μπροστά στον λαϊκισμό και στην προπαγάνδα.
Χθες θεμελίωσε την κατασκευή μιας γέφυρας ενός Αυτοκινητόδρομου, και είπε πως εγκαινιάζει την έναρξη της "Διώρυγας Ισταμπούλ", του φαραωνικού έργου που οι πλειοψηφία των κατοίκων της Κωνσταντινούπολης, ο Δήμαρχος της πόλης και τα κόμματα της αντιπολίτευσης αντιδρούν για πολλούς και κυρίως για περιβαλλοντικούς λόγους. 

Το μόνο κοινό ανάμεσα στο έργο που θεμελίωσε και στην Διώρυγα που είπε ότι εγκαινίασε είναι ότι, η γέφυρα θα περνά πάνω από την Διώρυγα, όταν αυτή μελετηθεί, όταν πάρει τις άδειες κατασκευής, όταν βρει χρηματοδότηση. Η εκτίμηση για το έργο κυμαίνεται από 20-60 δις ευρώ, και ο χρόνος κατασκευής όταν γίνουν όλα αυτά που είπα, 10-20 χρόνια. 

Εντάξει είναι μπροστά ο άνθρωπος, αλλά σίγουρα θα βρει μιμητές στην εποχή του εικονικού περιβάλλοντος που θέλουν οι ισχυροί να ζούμε, για να ξεχνάμε αυτά που ζούμε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail