Μαξίμου: Δρακόντεια μέτρα και σφαγή για τα ψηφοδέλτια!

Για ακόμα μια φορά το Μέγαρο Μαξίμου αποδεικνύει ότι υπερέχει οργανωτικά από την αξιωματική αντιπολίτευση. Το σχέδιο που έχει εκπονηθεί και θα εφαρμοστεί απαρέγκλιτα από την στιγμή που θα προκηρυχθούν εκλογές, αναφορικά με τους πολιτευτές της Ν.Δ., πραγματικά δεν έχει προηγούμενο.

Από: newsbreak.gr - ο κύριος Μάξιμος

Έχοντας ως δεδομένο ότι λόγω του εκλογικού συστήματος, ακόμα και της ενισχυμένης αναλογικής σε περίπτωση που πάμε σε διπλή εκλογική διαδικασία και παρά το δημοσκοπικό προβάδισμα του κυβερνώντος κόμματος, ο αριθμός των βουλευτών θα είναι μικρότερος, το Μέγαρο Μαξίμου έχει εκπονήσει ένα σύστημα «σιδηράς πειθαρχίας». Γεγονός που δείχνει ότι γνωρίζει πολύ καλά την «παιδική ασθένεια» της παράταξης, που είναι τι άλλο, το εσωκομματικό μαχαίρωμα μεταξύ των υποψηφίων!

Ειδικά την προεκλογική περίοδο, σχεδόν το σύνολο των στοχευμένων διαρροών κατά υποψηφίων, προέρχεται μέσα από το ίδιο το κόμμα και κυρίως, μέσα από το ίδιο ψηφοδέλτιο!
Το Μαξίμου λοιπόν θα διαμηνύσει με σαφή τρόπο, ότι όποιος «συλληφθεί» να προβαίνει σε διαρροές κατά συνυποψηφίου του, θα καρατομείται ακαριαία από το ψηφοδέλτιο!

Ο εντοπισμός της πηγής της διαρροής είναι εξαιρετικά δύσκολος όταν γίνεται σε αντίπαλο μέσο, το Μαξίμου όμως έχει τον τρόπο να εντοπίσει όσους «κελαηδάνε» κατά συνυποψηφίων τους, σε φιλοκυβερνητικά μέσα! Οι διάφορες λίστες άλλωστε έχουν καταπνίξει την υποτιθέμενη «προστασία της πηγής» του δημοσιογράφου. Προηγείται η πηγή του χρήματος.

Αναμένω με ενδιαφέρον να δω τις αντιδράσεις των πολιτευτών, ειδικά σε κάποιες μεγάλες περιφέρειες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail