Ο τουρκικός στρατός καλύπτει τις ήττες του κατακαίγοντας χιλιάδες δέντρα και αμέτρητα ζώα

Freepen.gr - Ο τουρκικός στρατός συνεχίζει να δέχεται μεγάλα χτυπήματα στο Avashin αλλά καλύπτει την ήττα και την απελπισία του καίγοντας δάση και προκαλώντας καταστροφή χιλιάδων ζωντανών πλασμάτων, γράφει το ANF.

Η λεηλασία και η βαρβαρότητα, τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του τουρκικού στρατού καθ 'όλη τη διάρκεια της ιστορίας του, έχουν εμφανιστεί ξανά στην περιοχή Avashin. Ο τουρκικός στρατός, ο οποίος δέχτηκε έντονα χτυπήματα, ιδίως μεταξύ 23-30 Μαΐου, πυρπόλησε κάθε μέρος της περιοχής και από μαχητικά αεροσκάφη και από έντονο βομβαρδισμό τόσο από οβιδοβόλα όσο και συνοριακά φυλάκια μέχρι τις ανταρτικές περιοχές.

Αυτή η παραδεισένια γη του Ζάγκρος, η οποία υπήρξε λίκνο και καταφύγιο όχι μόνο για τον αντάρτη αλλά και για όλη την ανθρωπότητα από την αρχή της ιστορίας, καίγεται τώρα υπό τη δίωξη του τουρκικού στρατού. Οι δασικές πυρκαγιές, οι οποίες εξαπλώθηκαν από τη Basya στην περιοχή Werxeli σχεδόν σε όλη τη γη Avashin, είναι ένας από τους μεγαλύτερους δείκτες της ήττας του τουρκικού στρατού σε αυτόν τον πόλεμο. 

Οι πυρκαγιές, οι οποίες έχουν ήδη προκαλέσει το θάνατο χιλιάδων ζώων και την καταστροφή περισσότερων από δεκάδων χιλιάδων δέντρων, συνεχίζονται. Το Avashin φιλοξενεί πολλά ενδημικά είδη που απειλούνται με εξαφάνιση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail