Έτοιμο προς κατεδάφιση το «πιο γελοίο κτίριο» του κόσμου στη νότια Τουρκία

Freepen.gr - Τούρκοι αξιωματούχοι ανακοίνωσαν ότι θα κατεδαφίσουν ένα κτίριο στα νοτιοανατολικά της Τουρκίας, το οποίο είναι γνωστό ως «το πιο γελοίο κτίριο στον κόσμο», ανέφεραν τη Δευτέρα τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, γράφει το turkishminute.com.

Η κατεδάφιση του κτηρίου που χρησιμοποιήθηκε ως επιχειρηματικό κέντρο στο κέντρο της πόλης Kahramanmaraş θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο. Το κτίριο ήταν από καιρό στην κορυφή της τουρκικής έκδοσης της Google σε αποτελέσματα αναζήτησης για το «πιο γελοίο κτίριο του κόσμου».

Χτισμένο το 1994, το Ειδικό Επαρχιακό Επιχειρηματικό Κέντρο Διοίκησης επικρίνεται για το κόκκινο, κίτρινο και μπλε εξωτερικό του χρώμα, καθώς και για το σχεδιασμό του ενώ φιλοξενεί διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες και επιχειρήσεις.

Ο δήμαρχος του Kahramanmaraş, Hayrettin Güngör είπε ότι το κτίριο, το οποίο «δεν ήταν λειτουργικό» αλλά ακατάλληλο για τον ορίζοντα της πόλης, θα κατεδαφιστεί για να δημιουργηθεί χώρος για μια δημόσια πλατεία.

Ο Güngör είπε επίσης ότι η κατεδάφιση δε θα πληρωθεί από το δήμο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail