Τουρκία: Η αστυνομία θεώρησε τη γυναίκα και τις κόρες στρατιωτικού ως...παλλακίδες και λάφυρα!

Freepen.gr - Η τουρκική αστυνομία είπε σε έναν αντισυνταγματάρχη, Şahin Karatekin που συνελήφθη και βασανίστηκε ότι η σύζυγός του και οι δύο κόρες του, 15 και 2 ετών, θεωρούνταν παλλακίδες και λάφυρα πολέμου, απηχώντας τη διεστραμμένη νοοτροπία του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και τη Συρία που κρατούσε αιχμάλωτες γυναίκες και κορίτσια ως ερωτικές σκλάβες!

Σύμφωνα με το αντίγραφο της μαρτυρίας του δικαστηρίου που παραδόθηκε στις 5 Μαρτίου 2018 από τον Şahin Karatekin, έναν 44χρονο αξιωματικό και βετεράνο που εργάστηκε στο τμήμα επιχειρήσεων της Διοίκησης των Χερσαίων Δυνάμεων, η αστυνομία είπε σε αυτόν και σε άλλους ανώτερους αξιωματικούς υπό κράτηση ότι οι γυναίκες και οι κόρες τους θεωρούνταν λάφυρα πολέμου.

«Αυτό ήταν το πιο οδυνηρό για μένα», είπε ο Karatekin καθώς θυμόταν τα βασανιστήρια και την κακομεταχείριση που υπέστη στα χέρια της αστυνομίας όταν συνελήφθη για το πραξικόπημα-οπερέτα του 2016, αποκαλύπτει το nordicmonitor.com.

«Σας βαρύνει πολύ όταν ακούτε την αστυνομία να λέει ότι θα το κάνουμε αυτό και αυτό στη γυναίκα σας και στις κόρες σας. Μία από τις κόρες μου είναι 15 ετών. Το κοριτσάκι μου είναι 2 ετών. Και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι 'αυτό, επειδή είστε με χειροπέδες », πρόσθεσε.

«Ο στρατηγός Hasan Hüseyin Demirarslan στεκόταν δίπλα μου. Πέθανε [από όσα άκουσε από την αστυνομία για σκλάβες του σeξ] », θυμάται ο Karatekin.

Ο Karatekin βρέθηκε σε μια χαοτική κατάσταση τη νύχτα της 15ης Ιουλίου του 2016 κατά τη διάρκεια της οποίας αναπτύχθηκαν ειδικές δυνάμεις για την προστασία της έδρας του Γενικού Επιτελείου από πιθανή τρομοκρατική επίθεση. Είπε στην υπεράσπισή του ότι είχε ακολουθήσει την αλυσίδα διοίκησης και δεν συμμετείχε σε οποιαδήποτε πραξικοπηματική ενέργεια.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail