«Θα κάνουμε τον Τούρκο να μετανιώσει που πάτησε το πόδι του στο έδαφος του Κουρδιστάν»

Freepen.gr -
Οι επιθέσεις εισβολής του τουρκικού στρατού ενάντια στο νότιο Κουρδιστάν (βόρειο Ιράκ) συνεχίζονται. Οι αντάρτες του HPG αντιμετωπίζουν τις επιθέσεις με μια επαναστατική επίθεση που ονομάζεται Bazên Zagrosê (Hawks of Zagros). Οι μαχητές των ανταρτών του HPG, Dilgêş Başkale και Akîf Arîn έκαναν κάποια σχόλια σχετικά με την αντεπίθεση του Bazên Zagrosê μιλώντας στο πρακτορείο Firat.

Ο αντάρτης, Dilgêş Başkale δήλωσε ότι ήθελαν να πετύχουν ένα μεγάλο χτύπημα εναντίον του τουρκικού κράτους. «Με αυτή την επίθεση, θέλουμε να κάνουμε τον εχθρό να μετανιώσει που πάτησε το πόδι του στη γη του Κουρδιστάν. Όλοι οι φίλοι μας επικεντρώνονται σε αυτό. Πιστεύω ότι θα επιφέρουμε ένα τεράστιο πλήγμα στον εχθρό».

Ο Akif Arîn είπε ότι στόχευαν να νικήσουν τον τουρκικό στρατό στην περιοχή του Zap.

«Χαιρετίζω όλους τους φίλους που συμμετέχουν στην αντίσταση. Αυτό το έτος θα είναι το τελευταίο έτος του πολέμου μεταξύ μας και του εχθρού. Ως αντάρτες του Κουρδιστάν, θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των ανθρώπων. Θα τερματίσουμε την επιδεινωμένη απομόνωση στο Imralı και θα οικοδομήσουμε μια ελεύθερη ζωή για τον αρχηγό μας Αμπντουλάχ Οτσαλάν».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail