Όταν είδαν ότι οι εμβολιασμοί άρχισαν να μην έχουν τους ρυθμούς που θα ήθελαν

alfcermed / pixabay
Όταν είδαν ότι οι εμβολιασμοί άρχισαν να μην έχουν τους ρυθμούς που θα ήθελαν, άρχισαν το παραμύθι περί ειδικών προνομίων χαϊδεύοντας τα αυτιά και σε όσους νομίζουν ότι το εμβόλιο είναι πράξη ηρωϊσμού και θέλουν και παράσημο.

Ελένη Παπαδοπούλου

Σε πρώτη φάση το ειδικό προνόμιο ήταν να μην κάνουν οι εμβολιασμένοι self test. Φοβερό προνόμιο. Τους δουλεύουν κιόλας. Μετά να μην βάζουν μάσκες στα γυμναστήρια, λες και βάζει κανείς γενικώς. Τώρα ανακοινώνουν τους covid free χώρους για εμβολιασμένους (πώς λέμε αποπυρηνικοποιημένη ζώνη; Αυτό.). 

Με 33,9% του πληθυσμού πλήρως εμβολιασμένων, η πλειοψηφία των οποίων είναι μεγάλης ηλικίας, άνθρωποι δηλαδή που δεν βγαίνουν, τα κυβερνητικά αστροπελέκια νομίζουν ότι οι μαγαζάτορες θα βάζουν ταμπελίτσες στους πελάτες τους. Με ποιον θα δουλέψουν; Τα μπαρ, τα καφέ που δουλεύουν με νεολαία, που δεν έχει λόγο να εμβολιαστεί, θα ρίξουν πόρτα σε ανεμβολίαστους, γιατί ο Σκέρτσος και ο Μητσοτάκης (με την σειρά που την λέω η ιεραρχία) έχουν ονειρώξεις με τα εμβόλια; 

Πετάνε το μπαλάκι στους καταστηματάρχες, οι οποίοι θα έχουν και τις συνέπειες, ώστε να πουν στους αφηνιασμένους των εμβολιασμένων "είστε ξεχωριστοί". 

Συγχρόνως πλανάται στον αέρα η "απειλή" της μετάλλαξης Δέλτα, η οποία είναι ήπια, με εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό θανάτων. Εκφοβίζουν και απειλούν, για να αυξήσουν τους εμβολιασμούς. Είναι η εμβολιαστική καμπάνια της κυβέρνησης αυτή. 

Στο Ισραήλ το 40% των νοσούντων από την Δέλτα είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Μελετάνε τώρα αν τα εμβόλια προστατεύουν από την μετάλλαξη. Στην Αγγλία έφταιγε λέει το Αστραζένεκα γιατί δεν προστάτευε τόσο από την μετάλλαξη. Το Ισραήλ ωστόσο έχει εμβολιαστεί κυρίως με Pfizer. 

Αυτοί μας έλεγαν ότι η ισχύς των εμβολίων έχει διάρκεια 4-6 μήνες. Όσοι εμβολιάστηκαν πρώτοι τέλος καλοκαιριού θα θεωρούνται εμβολιασμένοι; Και όσοι δεν ξαναεμβολιαστούν τον χειμώνα θα πηγαίνουν άνετα στα covid-free μαγαζιά των Σκέρτσου-Μητσοτάκη; Και οι συνδαιτημόνες τους θα είναι ασφαλείς; 

Δεν ξέρω. Ερωτήσεις κάνω. 

Αν νομίζουν ότι θα πείσουν κόσμο με τακτικές κίτρινου αστεριού στο μπράτσο, είναι γελασμένοι.
Μόνο το ότι έχουν μπει σε τέτοιες πρακτικές, λογικές και πολιτικές δείχνει και το ποιόν τους.
Αυτοί μας περνάνε για ηλίθιους, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Υ.Γ. Πηγή για όλες τις πληροφορίες περί εμβολιασμών και Ισραήλ η Figaro.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail