Γλυκά Νερά: Τελικά οι ψυχές των ανθρώπων είναι έτσι φτιαγμένες ώστε συχνά να μας διαψεύδουν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα λόγια είναι φτωχά για περιγράψουν τέτοιες απίστευτες εξελίξεις. Στις καρδιές όλων των Ελλήνων, επικρατεί ένα ασήκωτο «γιατί».

Από: sportime.gr - Ελευθέριος Ανδρώνης

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τελικά οι ψυχές των ανθρώπων είναι έτσι φτιαγμένες ώστε συχνά να μας διαψεύδουν.

Και πόσο μάλλον των σκοτεινών ανθρώπων που κρύβουν μια άβυσσο φονικών ενστίκτων μέσα τους, όπως αποδεικνύεται σήμερα στο σοκαρισμένο πανελλήνιο, ότι ο 32χρονος πιλότος, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς είναι αυτός που δολοφόνησε τη γυναίκα του, μπροστά στα αθώα μάτια του μόλις 11 μηνών παιδιού τους.

Τα ενοχοποιητικά στοιχεία είναι πλέον συντριπτικά. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία και κανένα περιθώριο για δεύτερες σκέψεις. Η ομολογία ήταν θέμα χρόνου και τελικά ήρθε. Η αστυνομία με τη βοήθεια της τεχνολογίας, ανέλυσε τα στοιχεία που προέρχονται από κάμερα, από τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού άλλα και από το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν, που μπορούσε να μετρήσει τους παλμούς της καρδιάς της, και που υπέδειξε την πραγματική ώρα του θανάτου της.

Μια εφαρμογή στο κινητό του 32χρονου ανίχνευε κίνηση, την ώρα που υποτίθεται πως ήταν δεμένος από τους ληστές.

Η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας είχε αφαιρεθεί από την 1 και 20 τη νύχτα, ενώ οι «ληστές», υποτίθεται ότι μπήκαν στο σπίτι τρεις ώρες αργότερα.

Όλα, στοιχεία που έρχονταν σε άμεση σύγκρουση με τις καταθέσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Όλοι μας πιστέψαμε από την αρχή το σενάριο της ληστείας μετά φόνου, η συνολική κατάσταση στη χώρα με ειδεχθή εγκλήματα σε όλη τη χώρα να συμβαίνουν για το τίποτα συνηγορούσε απόλυτα σε αυτό, και όλη η κοινή γνώμη αδυνατούσε να διανοηθεί μια εκδοχή στην οποία τα χέρια του ψυχρού δολοφόνου, θα ήταν αυτά του 32χρονου συζύγου της.

Εκεί «πάτησε» και ο πονηρός νους του δολοφόνου. Στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα αυξημένης εγκληματικότητας που μαστίζει τη χώρα. Σε αυτή τη βάση έχτισε το άλλοθι του ο ευφυής συζυγοκτόνος, που άφησε το παιδί του ορφανό και προσπάθησε να εξαπατήσει μια ολόκληρη χώρα. Όχι τόσο ευφυής -όπως αποδείχθηκε όμως- ώστε να πετύχει το τέλειο έγκλημα.

Όλο αυτό το περιτύλιγμα του όμορφου και ευτυχισμένου ζευγαριού που χτυπήθηκε τραγικά από την μοίρα, τα πλάνα του δήθεν συντετριμμένου 32χρονου που κρατούσε το μωρό στην αγκαλιά και απέφευγε τις ερωτήσεις από δημοσιογράφους, όλο αυτό το μείγμα λειτούργησε πολύ υπέρ του δολοφόνου.

Και που να γνώριζε το αθώο αυτό μωράκι, πως βρισκόταν στην αγκαλιά του δολοφόνου της μητέρας του! Ένα μωρό που καλείται να μεγαλώσει με αυτή τη γνώση, αυτό το απίστευτο τραύμα στη ψυχούλα του.

Όσο ο άνθρωπος μπορεί να βαδίσει (αν το θέλει) προς την θέωση, άλλο τόσο μπορεί (αν το επιτρέψει) να μεταμορφωθεί σε «διάβολο». Γιατί τι άλλο παρά ανθρωπόμορφος «διάβολος» θα μπορούσε να σκοτώσει τη μητέρα του παιδιού του, και στη συνέχεια να παρατήσει το μωρό δίπλα στη νεκρή μάνα προκειμένου να γίνει πιστευτό το σκηνικό από την αστυνομία;

Αδυνατούμε να συλλάβουμε τι φρίκη θα δοκίμασε η Καρολάιν, μια νεαρή κοπέλα με όλη τη ζωή μπροστά  της, όταν ένιωθε να φεύγει η ζωή της από τα παγωμένα χέρια του κτήνους.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως το ζευγάρι βρισκόταν ουσιαστικά σε διάσταση και η Καρολάιν φέρεται ότι ήθελε να φύγει μαζί με το παιδί.

Ένας ψυχρός, κυνικός δολοφόνος που σκαρφίστηκε ένα ολόκληρο σενάριο, φαίνεται πως σκότωσε τον σκύλο της οικογένειας για να γίνει πιο πιστευτό το ψέμα,  μίλησε για 3 ληστές που μπήκαν στο σπίτι, πως του επιτέθηκαν, πως τον έδεσαν, πως ανέβηκαν στη σοφίτα και σκότωσαν τη γυναίκα του, πως κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία καλώντας τον αριθμό με τη μύτη του.

Τελικά ήταν έγκλημα πάθους; Ο 32χρονος οδήγησε τα χέρια του στη φρικτή δολοφονία, από ένα εγωιστικό ντελίριο και από ψυχοπαθολογική κτητικότητα προς την σύζυγο του; Τι απύθμενο μίσος, τι αρρωστημένη ζήλεια μπορεί να έκρυβε αυτός ο άνθρωπος στη ψυχή του;

Υπήρχε και υπόθεση χρημάτων στη μέση;

Υπήρξε συνεργός που βοήθησε τον δολοφόνο να δεθεί;

Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα που καλείται να απαντήσει η έρευνα.

Και οπωσδήποτε οφείλουμε ένα μεγάλο μπράβο στους αστυνομικούς που δούλεψαν πάνω σε αυτήν την υπόθεση συνετά και μεθοδικά, για να αποκαλυφθεί η αλήθεια πίσω από αυτή τη φρικτή δολοφονία, ώστε να δικαιωθεί η ψυχή της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail