Ανασύρθηκε σωρός άνδρα που έπεσε με το αμάξι του στο λιμάνι του Πειραιά

Smaragd / pixabay
Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για την πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα, στην πύλη Ε2 του κεντρικού λιμένα Πειραιά.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής προς διερεύνηση εν λόγω συμβάντος, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε η Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., κλιμάκιο της οποίας εντόπισε το ανωτέρω όχημα στον πυθμένα της θάλασσας, από το οποίο και ανέσυρε έναν 67χρονο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο 67χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά “ΤΖΑΝΕΙΟ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ το Ι.Χ.Ε. ανελκύστηκε από ιδιωτικό γερανοφόρο όχημα.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail