Νέα αποκάλυψη: Ο Ερντογάν πίεζε τον Σαρράζ να δώσει δουλειές σε θυγατρικές του!

Freepen.gr - Ο ηγέτης της τουρκικής μαφίας, Sedat Peker εμφανίστηκε αυτήν την εβδομάδα σε ένα νέο βίντεο που αποκαλύπτει μια σειρά από κρυφές πτυχές σε σχέση με την τουρκική επέμβαση στη Λιβύη και τις προσπάθειες του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να επηρεάσουν τη βορειοαφρικανική χώρα.

Ο Peker είπε ότι η παρουσία των Τούρκων στη Λιβύη ήταν πολύ σημαντική και πρέπει να παραμείνουν για τους δηλωμένους λόγους που σχετίζονται με την «μπλε πατρίδα».

Σημείωσε ότι ένας υπουργός της απερχόμενης κυβέρνησης της Εθνικής Συμφωνίας (GNA), με επικεφαλής τον Fayez Al-Sarraj, αποκάλυψε λεπτομέρειες για μια συνάντηση μεταξύ Ερντογάν και Σαρράι. Ο ηγέτης της τουρκικής μαφίας δεν αποκάλυψε το όνομα του υπουργού.

«Ο Ερντογάν ζήτησε από τον Αλ-Σαρράζ να δεχθεί προσφορές από ορισμένες θυγατρικές του, αυτός το δέχθηκε και στη συνέχεια επέστρεψε στη Λιβύη και υπέβαλε την παραίτησή του», πρόσθεσε ο ηγέτης της τουρκικής μαφίας.

Τόνισε ότι η απειλή του Al-Sarraj να παραιτηθεί ήρθε επειδή πιέστηκε από το αίτημα του Ερντογάν και παρόμοιες αξιώσεις από ηγέτες ένοπλων ομάδων και επιχειρηματιών που τον υποστήριζαν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail