Τελικά ο τρελός, τα είχε 400...

Επειδή ακόμη η μνήμη μου λειτουργεί κάπως καλύτερα από του χρυσόψαρου, αν θυμάμαι καλά, ο πρώτος που αποκάλυψε το σενάριο με την κατασκευή του κορωνοϊού σε εργαστήριο, λέγεται Ντόναλντ Τραμπ

Από: newsbomb.gr - Νίκος Συρίγος

Η μνήμη χρυσόψαρου από ελάττωμα εξελίσσεται πολλές φορές σε προσόν. Για να ζεις καλά. Ακούω και διαβάζω ότι ΟΛΟΙ πλέον και μάλιστα με κάθε επισημότητα υποστηρίζουν ότι αυτό το χτικιό που διέλυσε τις ζωές μας και πήρε εκατομμύρια ζωές, ο COVID-19 κατασκευάστηκε σε εργαστήριο της Κίνας.

Δεν ήρθε ούτε επειδή ένας Κινέζος αποφάσισε να κάνει «Νυχτερίδα στιφάδο», ούτε φυσικά από τη μαμά φύση. Τον έφτιαξαν Κινέζοι και τον έστειλαν στον πλανήτη για να κάνει τη δουλειά του(ς).

Επειδή ακόμη η μνήμη μου λειτουργεί κάπως καλύτερα από του χρυσόψαρου, αν θυμάμαι καλά, ο πρώτος που αποκάλυψε όχι πια αυτό το σενάριο αλλά την αλήθεια, λέγεται Ντόναλντ. Και δεν ήταν ο Ντακ. Είναι ο Ντόναλν Τραμπ.

Ναι, αυτός που έχασε- όπως έχασε, αν έχασε- τις εκλογές στις ΗΠΑ από τον κ. Μπάιντεν που τώρα περίπου ένα χρόνο μετά από τον προκάτοχο του, λέει τα ίδια! Ακριβώς τα ίδια. Με τη διαφορά ότι τα ΜΜΕ είναι τώρα πρόθυμα να πιστέψουν αυτό που λέει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ. Τα ίδια ΜΜΕ που όταν τα έλεγε ο προηγούμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ, τον έλεγαν τρελό και γραφικό. Και επικίνδυνο βεβαίως-βεβαίως.

Επικίνδυνο να μην προκαλέσει ζημία στο σύστημα. Ένα σύστημα που έγινε κατά εκατοντάδες δις πλουσιότερο και κυρίως ισχυρότερο από κάθε άποψη με αυτή την περιπέτεια. Από τον έλεγχο που ασκεί πια στους πολίτες ΟΛΩΝ των χωρών μέχρι την κατάργηση των προσωπικών ελευθεριών.

Σκέψου ότι εδώ στην Ελλάδα, έπρεπε να στείλεις sms για να βγάλεις τον σκύλο σου για κατούρημα. Σκέψου ακόμη ότι ακόμη και σήμερα με εμβόλια, φάρμακα και… πιστοποιητική στο όνομα του COVID ακυρώνονται δημοκρατικές διαδικασίες!

Και σκέψου ότι είμαστε ακόμη στην αρχή… Όταν ολόκληρος πλανητάρχης, δεν μπορεί να επιβιώσει από τις επιθέσεις του συστήματος θα αντέξεις εσύ; Όχι αν έχεις το ελάττωμα να σκέφτεσαι και να θυμάσαι… Είδες που σου είπα; Μνήμη χρυσόψαρου. Μεγάλο προτέρημα!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail