Εκλογές το 2023;

Πληροφορούμεθα ότι η σύζυγος του Πρωθυπουργού, κ Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, έχει αναλάβει εσχάτως να προβεί στην ανακαίνιση του Μεγάρου Μαξίμου με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Θεωρώντας επίσης, ότι από το 2004 έχει να ανακαινιστεί το ιστορικό κτήριο, που χρονολογείται από το 1921, αλλά και επειδή – όπως ισχυρίζεται η σύζυγος του Πρωθυπουργού – το κτήριο εσωτερικά δεν αναδεικνύει την ιστορία του και την κληρονομιά του.

Στην εισαγωγή δε, άρθρου σε περιοδικό, που είναι αφιερωμένο στην ανακαίνιση του Μεγάρου Μαξίμου, φέρεται να δηλώνει, ότι όταν έγινε Πρωθυπουργός ο σύζυγός της, παρατήρησε ότι ο χώρος που εργάζεται και δέχεται ξένους αξιωματούχους, δεν είναι ακριβώς μια διαφήμιση για την ελληνική αισθητική!

Βέβαια, η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη έχει αισθητική, αφού διατηρούσε οίκο μόδας, υψηλών στάνταρ.

Ωστόσο, γιατί εμένα όλο αυτό, μου εκπέμπει κάτι άλλο;

Αφού ως γνωστόν και όπως είχα γράψει, είχε αποφασισθεί από το Επιτελείο του Πρωθυπουργού να πάει ο Πρωθυπουργός σε πρόωρες εκλογές τον προσεχή Οκτώβριο! Και η άποψη αυτή είχε υπερισχύσει όλων εκείνων που προέτρεπαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εξαντλήσει την τετραετία.

Έτσι η ανακαίνιση του Μεγάρου Μαξίμου, εμένα μου λέει πως η νέα απόφαση του Πρωθυπουργού, είναι εκλογές το 2023! Λέτε;

Τελικά οι γενικές πολιτικές εξελίξεις είναι τόσο ραγδαίες, που “τα πάντα ρει και ουδέν μένει”, κατά τον αρχαίο μας φιλόσοφο Ηράκλειτο, 2000 χρόνια πριν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail