Η πικρή αλήθεια, την οποία πολλοί αρνούνται να δουν από το 2015

YAGO_MEDIA / pixabay
Η πικρή αλήθεια, την οποία πολλοί αρνούνται να δουν, είναι ότι "ο Αλέξης" δεν ήταν ένα "δυσάρεστο διάλειμμα", διότι πολύ απλά η πολιτική του συνεχίστηκε και μετά απ' αυτόν, απλώς με άλλο όνομα και άλλο περιτύλιγμα. Ουσιαστικά ζούμε ακόμα αυτό που άρχισε τον Ιανουάριο του 2015. 

Από: capital.gr - Stirlitz

Η Νέα Δημοκρατία έχει επανειλημμένα ξαφνιάσει τους αφελείς ψηφοφόρους της τον τελευταίο καιρό ταυτιζόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ σε αρκετές επιλογές. Δεν είναι τυχαίο ότι έβαλε τον επαγγελματία "kolotoumba" Άδωνι Γεωργιάδη να εκθειάσει ακόμη και τον Καρανίκα! 

Ουσιαστικά η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο ταυτίζονται σε πάρα πολλές πολιτικές θέσεις, αλλά καλλιεργούν εμφανώς το έδαφος για μία συγκυβέρνηση στο όχι πολύ μακρινό μέλλον, υποψιάζομαι με στόχο να περάσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα και για τα δύο κόμματα η εκχώρηση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στους Τούρκους. 

Το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ ομολογούν ανοιχτά την ταύτιση των απόψεών τους και των πολιτικών τους, θα πρέπει να κάνει τους γνήσιους δεξιούς ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας να προβληματιστούν για το αν αξίζει τον κόπο να ξαναψηφίσουν τη γαλάζια συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Νομίζω ότι η πολιτική κοροϊδία έχει και τα όριά της.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail