Η Τουρκία παρέλαβε μια ακόμη παρτίδα Sinovac και έλαβε άδεια παραγωγής

Freepen.gr - Το υπουργείο Υγείας της Τουρκίας ανέφερε την άφιξη μιας άλλης παρτίδας εμβολίου κατά του COVID-19 της κινεζικής Sinovac στις 12 Μαΐου, ενώ σύμφωνα με το Bloomberg η εταιρεία χορήγησε στην Άγκυρα άδεια παραγωγής.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Sinovac, Weidong Yin δήλωσε ότι είχαν χορηγήσει άδειες παραγωγής στην Τουρκία, μαζί με την Ινδονησία, τη Βραζιλία, τη Μαλαισία και την Αίγυπτο, προσθέτοντας ότι η Άγκυρα είχε ήδη λάβει 20 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου.

Εν τω μεταξύ, ένα αεροπλάνο που μετέφερε μια άλλη παρτίδα πυροβολισμών Coronavac προσγειώθηκε στην Άγκυρα στις 12 Μαΐου, αν και το μέγεθος της αποστολής δεν καθορίστηκε από το Υπουργείο Υγείας.

Η Τουρκία είχε υπογράψει συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Sinovac για την προμήθεια 100 εκατομμυρίων δόσεων και έχει χορηγήσει πάνω από 25,33 εκατομμύρια δόσεις από τότε που ξεκίνησε μια εκστρατεία εμβολιασμού στις 14 Ιανουαρίου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail