Εκτέλεση βολών Πυροβολικού Μάχης RM-70 στο Πεδίο Βολής Κρήτης

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021, το Πεδίο Βολής Κρήτης (ΠΒΚ), στα Χανιά, όπου παρακολούθησε την εκτέλεση βολών οπλικών συστημάτων Πυροβολικού Μάχης και δοκιμές βολών ΠΕΠ RM-70 με ρουκέτες αναβαθμισμένου βεληνεκούς.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας συνεχάρη τα πληρώματα των οπλικών συστημάτων για τα εξαιρετικά αποτελέσματα και την ευστοχία των βολών, που προκύπτουν από το υψηλό ηθικό και το επαγγελματισμό τους.

Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ενώ τη δραστηριότητα παρακολούθησαν ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς / European Union Operation Headquarters Αντιστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας, ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων Αντιστράτηγος Νικόλαος Φλάρης, ο Διευθυντής Πυροβολικού / ΓΕΣ Υποστράτηγος Αλέξανδρος – Γεώργιος Γκούσιος και ο Διοικητής ΠΒΚ Υποστράτηγος Αθανάσιος Σαρδέλλης.

Στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ) με τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ), παρευρέθηκε επίσης ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΑΣ κ. Νικόλαος Κωστόπουλος.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail