HPG: «Τους επιτεθήκαμε με το drone και οι Τούρκοι πανικοβλήθηκαν»

Freepen.gr - Το κέντρο Τύπου των Λαϊκών Αμυντικών Δυνάμεων (HPG) εξέδωσε δήλωση σχετικά με τις ενέργειες των Κούρδων ανταρτών κατά του τουρκικού κράτους. Η HPG παρείχε επίσης πληροφορίες σχετικά με τις εκρήξεις στο στρατιωτικό αεροδρόμιο στο Amed (Diyarbakir).

Η δήλωση ανέφερε, "Οι δυνάμεις μας αεροπορικής άμυνας της Delehîd Delal πραγματοποίησαν επιτυχείς ενέργειες εναντίον της 8ης κύριας βάσης Jet Base του τουρκικού στρατού κατοχής στο Amed το βράδυ της 19ης Μαΐου. Αυτές οι ενέργειες είχαν μεγάλο αντίκτυπο και παρήγαγαν αποτελέσματα. Το τουρκικό αποικιακό κράτος και οι ηγέτες του κατέληξαν σε μεγάλο πανικό. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αυτές τις ενέργειες θα δημοσιευθούν αργότερα".

Η HPG ενημέρωσε επίσης για δύο ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν από το YJA Star (Ελεύθερα Γυναικεία Στρατεύματα) εναντίον των δυνάμεων εισβολής στην περιοχή του Avaşîn. Σύμφωνα με τη δήλωση, μια ελεύθερη σκοπευτής του YJA Star πυροβόλησε και σκότωσε έναν Τούρκο στρατιώτη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail