Η εκδίκηση των Κούρδων: Η τουρκική διοίκηση drones στοχεύθηκε από μη επανδρωμένα αεροσκάφη!

Freepen.gr - Στις 21 Μαΐου, το τουρκικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε ότι δέχθηκαν επίθεση δύο από τις στρατιωτικές βάσεις της στην ανατολική περιοχή.

Στη δήλωση το υπουργείο ανέφερε ότι ένοπλα drones είχαν στοχεύσει στη Διοίκηση Μη Επανδρωμένων Εναέριων Συστημάτων στην επαρχία Μπάτμαν και στη Διοίκηση του 23ου Τμήματος Πεζικού των Ενόπλων Δυνάμεων στην επαρχία Σιρνάκ. Σύμφωνα με το υπουργείο, και οι δύο επιθέσεις αντιμετωπίστηκαν.

«Δεν υπήρξαν ζημιές ή θύματα χάρη στην προσοχή του προσωπικού των μονάδων μας και στα μέτρα που ελήφθησαν», αναφέρει η δήλωση.

Τοπικές πηγές στο Μπάτμαν και στο Σιρνάκ ανέφεραν ότι άκουσαν αρκετές εκρήξεις, οι οποίες μπορεί να προκληθούν από την τουρκικά πυρά της αεράμυνας.

Μια δήλωση των Λαϊκών Αμυντικών Δυνάμεων ανέφερε ότι οι Πολεμικές Δυνάμεις Άμυνας του Μάρτυρα Νταλάλ πραγματοποίησαν αεροπορική επιχείρηση τη νύχτα της 18-19 Μαΐου εναντίον ενός χώρου στάθμευσης πολεμικών αεροσκαφών που ανήκε στην Κεντρική Διοίκηση του τουρκικού στρατού στο Άμετ.

Η δήλωση πρόσθεσε, "Το πρώτο drone στόχευσε σε ένα κτίριο όπου έμεναν αξιωματικοί και προσωπικό των τουρκικών αεροπορικών δυνάμεων, ενώ το δεύτερο στόχευε στο σημείο των πολεμικών αεροσκαφών. Οι δύο επιχειρήσεις οδήγησαν σε ισχυρές εκρήξεις στο κτίριο της Κεντρικής Διοίκησης των πολεμικών αεροσκαφών. , ενώ ο αριθμός των νεκρών πιλότων και των στοιχείων του τουρκικού στρατού κατοχής δεν είναι γνωστός. "

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail