Τουρκικό drone πέταξε λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη;

Ακόμη ένα περιστατικό πτήσης Τουρκικού Μη Επανδρωμένου Αεροσκάφους πάνω από τον Έβρο καταγράφεται σήμερα.

Από: cosmostatus.blogspot.com

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο Flight Radar 24 η πτήση του Τουρκικού drone είναι σε εξέλιξη (15:53, 11/5/2021).

Το Τουρκικό Μη Επανδρωμένο Αεροσκάφος ξεκίνησε από την βάση του στην Ανατολική Τουρκία στο Βαν, διέσχισε ολόκληρη την Τουρκία και έφτασε στην Ανατολική Θράκη όπου χτένισε την περιοχή. Σύμφωνα με το γράφημα της πτήσης του, πέταξε και για αρκετή ώρα πάνω από την Ελλάδα, φτάνοντας στο χωριό Πυλαία, λίγο έξω από την πρωτεύουσα του Έβρου, την Αλεξανδρούπολη.

Την ώρα που το Τουρκικό drone πετούσε εντός Ελλάδας, Αμερικανικά ελικόπτερα Black Hawk πετούσαν συνεχώς πάνω από την Αλεξανδρούπολη. Μερικές από τις πτήσεις τους έχουν καταγραφεί σε video που θα ακολουθήσει σε ανανέωση του άρθρου.

Αναμένεται η απάντηση του Υπουργείου Άμυνας για το λόγο που το Τουρκικό drone δεν αντιμετωπίστηκε από τις Ένοπλες Δυνάμεις με τον προβλεπόμενο τρόπο, παρόλο που έφτασε μια ανάσα από την Αλεξανδρούπολη.

Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες άλλο Τουρκικό drone είχε πετάξει πάνω από την Ορεστιάδα, χωρίς και σε εκείνη την περίπτωση να υπάρξει αντίδραση των Ενόπλων Δυνάμεων.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail