Ερντογάν κατά Ισραήλ, Αυστρίας και Μπάιντεν μίλησε για τρομοκράτες και ματωμένα χέρια!

AA
Freepen.gr - Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πρότεινε αργά τη Δευτέρα τη δημιουργία νέας διοίκησης για την Ιερουσαλήμ.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στο Προεδρικό Συγκρότημα στην Άγκυρα, ο Ερντογάν πρότεινε την ιδέα τονίζοντας ότι «η Τουρκία θα υποστηρίξει τόσο πολιτικά όσο και στρατιωτικά κάθε βήμα».

"Το Ισραήλ είναι ένα τρομοκρατικό κράτος που προσπαθεί να νομιμοποιήσει τις ενέργειές του αναφέροντας την αντίσταση των Παλαιστινίων", είπε ο Ερντογάν.

"Δεν έχουν πολεμικά αεροπλάνα, έχετε αμέτρητα. Ποιος προσπαθείτε να ξεγελάσετε;" ρώτησε ξεχνώντας φυσικά το αντίστοιχο παρελθόν της Τουρκίας.

"Όσοι δεν φοβούνται από τη δολοφονία Παλαιστινίων παιδιών από το Ισραήλ τρομάζουν από το γεγονός ότι φοβούνται και τα παιδιά του Ισραήλ", πρόσθεσε ο Ερντογάν.

"Καταδικάζω την Αυστρία για την ανάρτηση της σημαίας του ισραηλινού τρομοκρατικού κράτους. Υποθέτω ότι η Αυστρία προσπαθεί να κάνει τους Μουσουλμάνους να πληρώσουν για τους Εβραίους που υπέστησαν γενοκτονία την ίδια μέρα".

Ο Ερντογάν αποκάλυψε επίσης μια συνομιλία που είχε με έναν πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ, του οποίου την ταυτότητα δεν αποκάλυψε.

«Ένας πρώην Ισραηλινός πρωθυπουργός, δεν πρόκειται να δώσω το όνομά του, μου είπε πριν από χρόνια ότι είχε τη« μεγαλύτερη χαρά όταν σκότωσε Παλαιστίνιους κατά τη στρατιωτική του θητεία ως στρατηγός», είπε.

Ο Ερντογάν κατηγόρησε επίσης την έγκριση των πωλήσεων όπλων από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στο Ισραήλ.

"Προχωράτε στην ιστορία με ματωμένα χέρια υποστηρίζοντας το Ισραήλ, το οποίο επιτίθεται στη Γάζα σε δυσανάλογο θέμα", είπε.

"Μας αναγκάσατε να το πούμε αυτό. Δεν θα είμαστε σιωπηλοί και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την Αλ-Κουντς", πρόσθεσε, αναφερόμενος στην Ιερουσαλήμ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail