Το "Ανατολή" απέλυσε δημοσιογράφο που στρίμωξε δύο Τούρκους υπουργούς!

Freepen.gr - Ένας δημοσιογράφος από το κρατικό πρακτορείο Anadolu της Τουρκίας την Παρασκευή έστειλε σόκαρε την κοινή γνώμη, όταν ρώτησε τους Τούρκους υπουργούς Μουσταφά Βαράνκ και Μπεκίρ Πακντεμίρλι ερωτήσεις σχετικά με πρόσφατες αποκαλύψεις φερόμενων συνδέσεων μεταξύ κυβέρνησης και οργανωμένου εγκλήματος.

«Οι ισχυρισμοί για τη ναρκω-γραφειοκρατία έβαλαν τη χώρα μας σε δύσκολη θέση στη διεθνή σκηνή;» ρώτησε ο δημοσιογράφος Musab Turan.

Ο Turan συνέχισε να στριμώχνει τον υπουργό Βιομηχανίας και Τεχνολογίας του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) Varank και Υπουργός Γεωργίας και Δασών Pakdemirli, επιδιώκοντας ένα σχόλιο από τους υπουργούς σχετικά με τους ισχυρισμούς του αφεντικού της μαφίας Sedat Peker εναντίον του υπουργού Εσωτερικών Süleyman Soylu.

"Είναι το AK Party, το οποίο ξεκίνησε ως ένα 19χρονο κοινωνικό κίνημα και κέρδισε την εύνοια των ανθρώπων μικρότερο από τον Süleyman Soylu, του οποίου το όνομα είναι γεμάτο αντιθέσεις;" ρώτησε ο Τούραν.

Ο δημοσιογράφος Anadolu συνέχισε να αναφέρει το βρέφος γιο του και ρώτησε πώς οι υπουργοί θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους.

«Εάν παίρνεις σοβαρά ορισμένα λιγότερο από σοβαρά άτομα που είναι γνωστό ότι παρεμβαίνουν σε παράνομες πράξεις και όχι οι υπουργοί της Τουρκικής Δημοκρατίας, τότε υπάρχει ένα πρόβλημα εκεί», είπε ο Varank.

Τελικά το κρατικό πρακτορείο μέσων ενημέρωσης της Τουρκίας Anadolu απέλυσε το δημοσιογράφο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail