Ασαντ: Χώρα που δεν παράγει, δεν είναι ανεξάρτητη!

Freepen.gr - Ο Πρόεδρος της Συρίας, Bashar al-Assad επισκέφθηκε τη Δευτέρα μια σειρά εγκαταστάσεων και εργοστασίων στη βιομηχανική πόλη Hassiya, μερικές από τις οποίες ιδρύθηκαν σε δύσκολες συνθήκες κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Συρία και είχαν ρόλο στην στήριξη της εθνικής οικονομίας και στην εξασφάλιση σημαντικού μέρους της συριακής αγοράς ανάγκες σε διάφορους τομείς.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Assad συναντήθηκε με εργαζόμενους, τεχνικούς και ιδιοκτήτες εργοστασίων και συζήτησε μαζί τους σχετικά με τη διαδικασία παραγωγής, τις απαιτήσεις και τους τρόπους υποστήριξής της, τονίζοντας ότι η αύξηση της παραγωγής είναι ο πιο σημαντικός στόχος για την πρόοδο της οικονομίας και η επένδυση των διαθέσιμων ανθρώπινων και τεχνικών ενεργειών.

Ο Assad τόνισε ότι μια χώρα που δεν παράγει δεν είναι ανεξάρτητη χώρα.







Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail