Συνταγματικά άκυρη η "Συμφωνία των Πρεσπών"

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου


Την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021 δημοσίευα το άρθρο μου “Παμμακεδονική αντίδραση κατά του Πρωθυπουργού για τη Συμφωνία των Πρεσπών”! 

 

Θα σας παραθέσω παρακάτω τις επισημάνσεις φίλου μου αναγνώστη και οι οποίες νομίζω πως είναι εξόχως σημαντικές:

 

«Η συμφωνία των Πρεσπών ψηφίστηκε παράνομα και αντισυνταγματικά. Θα έπρεπε δηλαδή, σύμφωνα με το Σύνταγμά μας, να ψηφιστεί από τα 2/3 της Βουλής. Που σημαίνει ότι η συμφωνία αυτή, είναι άκυρη.


Και θα εξηγηθώ:

 

Καταρχάς, πρόκειται για συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων και ως διακρατική συμφωνία θέλει 180 βουλευτές.

 

Επίσης, η εκχώρηση τμήματος της ελληνικής ΑΟΖ στα Σκόπια, είναι παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Και η παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας θέλει 180 βουλευτές.

 

Όποιος δηλαδή ψήφισε υπέρ της παραχώρησης του ελληνικότατου ονόματος Μακεδονία σε ξένο κράτος, διέπραξε εθνική προδοσία.

 

Και άρα διέπραξε εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδας.

 

Η ποινή για την εσχάτη προδοσία είναι ισόβια φυλάκιση, αφού έχει καταργηθεί η θανατική ποινή και η εσχάτη προδοσία ποτέ δεν παραγράφεται, ούτε με το νόμο περί …μη ευθύνης υπουργών.

Ας σκεφτούμε και κάτι ακόμα, γιατί τα Σκόπια δεν έχουν πρόσβαση στη θάλασσα από την …Αλβανία; Ή από τη Βουλγαρία;

 

Επίσης, η Αυστρία ή η Ελβετία, έχουν ΑΟΖ;

 

Μάθετε ακόμα, ότι εκτός του γεγονότος ότι οι Σλάβοι πήγαν στην περιοχή χίλια χρόνια αργότερα και με τον χάρτη που είχε πρόσφατα και το γερμανικό Deutsche Welle, αποδεικνύεται ότι οι Σκοπιανοί δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με την αρχαία Μακεδονία. Και άρα δεν έχουν σχέση με το Φίλιππο και το μέγα Αλέξανδρο.

 

Μόνο τα νότια Σκόπια, που σημαίνει το Μοναστήρι και η Γευγελή, έχουν σχέση με την Αρχαία Μακεδονία.

 

Αυτά που δεν θέλησε να καταλάβει ο Βενιζέλος όταν η Ελλάδα μπορούσε άνετα. Και όπου τότε ζούσαν μόνο Έλληνες. Ο οποίος Βενιζέλος παραχώρησε τη Βόρειο Ήπειρο στο νεοσύστατο κράτος της Αλβανίας. Κήρυξε και εθνικές εκλογές εν καιρώ πολέμου.

Αυτό όμως είναι μια άλλη ιστορία…

Εγώ θα συνεχίσω και θα αναρωτηθώ, τι δουλειά έχουν στα Σκόπια τα δεκάδες αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου;

 

Δεν θα έπρεπε πρωτίστως να τους υποχρεώσουμε να τα κατεβάσουν;

 

Και βέβαια δεν εννοώ εμένα, δε θα τους υποχρεώσω εγώ. Εννοώ όλους τους προδότες και εθνομηδενιστές που μας κυβερνάνε τις τελευταίες δεκαετίες. 

 

Απάντησα όμως μόνος μου για ποιον λόγο αυτά τα αγάλματα υπάρχουν ακόμα…

Πάνω σε αυτή τη “Συμφωνία”, η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας το 2009 με την κ. Βασιλική Θάνου, ήταν πως δεν υπάρχει και ποτέ δεν υπήρξε Μακεδονικό έθνος ούτε Μακεδονική γλώσσα.

 

Κάτι που όλοι μας βέβαια γνωρίζουμε από την αρχαιότητα.

Δεν υπήρξε Μακεδονικό ή Θρακιώτικο ή Κορινθιακό ή Σπαρτιάτικο έθνος, ούτε βέβαια αντίστοιχη γλώσσα.

 

Ένα είναι το Έθνος από αρχαιοτάτων χρόνων, το ελληνικό. Και μία είναι η γλώσσα, η ελληνική.

Οριστική και αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου υπήρξε λοιπόν το 2009, η οποία απόφαση, δεν σηκώνει αμφισβήτηση και η οποιαδήποτε υπογραφή για το αντίθετο, αποτελεί εθνική προδοσία.

Δεν μπορεί, δεν έχει το δικαίωμα, η Νομοθετική εξουσία να αντιτίθεται στη Δικαστική εξουσία.

Η Νομοθετική εξουσία δεν επιτρέπεται να εναντιώνεται στις αποφάσεις της Δικαστικής εξουσίας, αφού η διάκριση των Εξουσιών είναι η θεμελιώδης αρχή του κράτους δικαίου και βεβαίως της Δημοκρατίας μας.


Η αποδεδειγμένα ενυπόγραφη παραβίαση τελεσίδικης απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας, αποτελεί προπαρασκευαστική πράξη εσχάτης προδοσίας.

 

Αφού η υπογραφή, η επίσημη υπογραφή αποτελεί πράξη και όχι μια …ομιλία και μάλιστα στη βουλή.

Με τον Μπαρμπαρούση όμως μάθαμε ότι ο εισαγγελέας έχει το δικαίωμα να διατάξει τη σύλληψη κάποιου που μηνύθηκε για εσχάτη προδοσία και δε χρειάζεται ούτε καν άρση της βουλευτικής ασυλίας.

Με τις δεκάδες άλλες μηνύσεις για εσχάτη προδοσία που έχουν υποβληθεί εναντίον βουλευτών, εναντίον υπουργών, αλλά και εναντίον Κοτζιά και Τσίπρα ακόμα, γιατί στέλνουν συνέχεια το φάκελο στη βουλή και ζητείται η άρση βουλευτικής ασυλίας;

 

Μάλλον, εικάζεται ότι οι αποφάσεις της …ανεξάρτητης “Δικαιοσύνης”, εξαρτώνται από την εκάστοτε κυβέρνηση.

 

Τέλος, θα σας ενημερώσω πως μόλις κάποιος καταδικαστεί για εσχάτη προδοσία, οι πράξεις που έκανε και για τις οποίες καταδικάστηκε, απλά δε θα ισχύουν άλλο.

Μιας και θα επρόκειτο για κάποιον που η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη τον καταδίκασε ως προδότη και οι προδοτικές πράξεις για τις οποίες καταδικάστηκε, αίρονται.

Σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο!!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail