Αντώναρος: Ο Μητσοτάκης και οι «άμπαλοι» συνεργάτες του σκέπτονται εκλογές

Ο Ευάγγελος Αντώναρος, σε μια συνέντευξη – ποταμός, απαντά σε βροχή ερωτημάτων ακροατών του 98.4 και διατυπώνει τις σκέψεις του, για την κακή διαχείριση της πανδημίας με όρους δημόσιας υγείας, την κατάσταση οικονομικά και κοινωνικά της χώρας, αλλά και τις διαρκείς ανακολουθίες και αναντιστοιχίες της κυβέρνησης, όπως λέει, με την σκληρή πραγματικότητα και καθημερινότητα των πολιτών, που επιχειρείται να καλυφθεί με ένα πέπλο κακόγουστης επικοινωνιακής αισιοδοξίας. 

Ο κ. Αντώναρος, υποστηρίζει ότι στις σκέψεις του Πρωθυπουργού και των πολύ στενών συνεργατών του, είναι οι πρόωρες εκλογές μέχρι το φθινόπωρο του 2021, ενώ κατά τον ίδιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποιεί ως «όχημα» την ΝΔ για να σχηματοποίηση κάτι αποκλειστικά δικό του ως σχήμα στο μέλλον, αδιαφορώντας αν για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιεί κατά μείζονα λόγο «τα τριτο-τέταρτα στελέχη του Σημίτη ή κάποιους από το Ποτάμι». Αυτοί οι τελευταίοι, νομίζουν ότι συνδιαλέγονται ισότιμα με μια κάποια οικονομική ελίτ, αλλά πάντως όλα αυτά σε ευθεία απόκλιση με τις κοινωνικές ανάγκες. 

Όπως είπε και ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη δεν έχει βρει την πυξίδα για μια γνήσια κεντροαριστερή πρόταση στη κοινωνία, την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εμφανίζεται με «άμπαλους» στη κοινωνική πραγματικότητα, προσωπικούς συνεργάτες που δεν σχετίζονται με την παράταξη που έδωσε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, να κυβερνά τη χώρα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail