Αλλοδαπή επιτέθηκε σε ημεδαπό με καυστικό υγρό και πυρπόλησε τη μηχανή του

Συνελήφθη, χθες (20-05-2021) στη Χίο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Χίου, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Χίου, αλλοδαπή, για υπόθεση επίθεσης με καυστικό υγρό σε ημεδαπό.

Σε βάρος της σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, του εμπρησμού και της πρόκλησης φθορών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, χθες το μεσημέρι στην παραπάνω περιοχή η συλληφθείσα επιτέθηκε με καυστικό υγρό σε ημεδαπό, προκαλώντας του σωματικές βλάβες, ενώ ακολούθως χρησιμοποιώντας εύφλεκτη ύλη και δύο (2) φιάλες βουτανίου (γκαζάκια) προκάλεσε φωτιά σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας του παθόντα, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.

Στην κατοχή της δράστιδας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, αεροβόλο όπλο - ρέπλικα, μαχαίρι με μήκος λάμας -7- εκατοστών, καθώς και τρείς (3) φιάλες με εύφλεκτη ύλη.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν αντικείμενα σχετιζόμενα με την επίθεση και τον εμπρησμό του δικύκλου.

Τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail