Γιατί πας για ψάρεμα στο βράχο με καλάμι; Τράβα σούπερ μάρκετ να ψαρέψεις καμιά τσιπούρα μαζί με άλλους εκατό!

TheDigitalWay / pixabay
Γιατί πας για ψάρεμα στο βράχο με το καλάμι; Τράβα στο σούπερ μάρκετ να ψαρέψεις καμιά τσιπούρα μαζί με άλλους καμιά εκατοστή νοματαίους! Γιατί πας για κυνήγι στο βουνό; Τράβα να κυνηγήσεις καμιά ουρά τράπεζας τώρα που μείωσαν τους υπαλλήλους και τα ταμεία και αν δεν αρπάξεις κανένα ιό, μπορεί να αρπάξεις καμιά φλεβίτιδα από την ορθοστασία!

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Click away! Φοβερό μέτρο! Κλείνεις ραντεβού να πας να αγοράσεις ένα μπλουζάκι και είσαι εσύ κι άλλοι δέκα έξω από το μαγαζί, σαν να περιμένεις το γιατρό στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου!

Όμως το εξυπνότερο μέτρο από όλα είναι η απαγόρευση της μουσικής. Αφού είμαστε μια κυβέρνηση για τα πανηγύρια. Τι τα θέλετε εσείς τα πανηγύρια, τις μουσικές και τα ηχεία στα μπαρ; Θα ανοίγεις το κινητό σου και θα ακούς ειδήσεις να ευθυμήσεις με Πορτοσάλτε, Γεωργιάδη να εκθειάζει τον Καρανίκα και το λοιμοξιολόγο να σου λέει "ακόμα ζεις εσυ ;".

Εντάξει αυτοί έχουν και καλά φόβο από το στρίμωγμα. Μην κάνει κανένα κολλητήρι ο ιός πάνω στο χορό, δεν κρατά και μαντήλι η χορεύτρια, της πιάνει και το χέρι ο άλλος ή ό,τι άλλο έχει ευχαρίστηση και αντί για φλερτ, κάνεις σχέση με τον ιό και μολύνεις το χοροστάσι.

Είναι οι έρευνες των λοιμοξιολόγων αστρολόγων ότι ο ιός ξεσηκώνεται με τη μουσική! Που να πας; Στο πανηγύρι και να τραγουδάς το ηπειρώτικο τραγουδάκι; «Δεν μπορώ μανούλα δεν μπορώ, άει σύρε να φέρεις το γιατρό»; Α πα πα σύγχυση, τρομοκράτηση του τουρισμού και δημιουργία ψευδών ειδήσεων.

Άσε εκείνο το σμυρναίικο που λέει «που είναι αυτός ο ντοκτόρ που γιατρεύει τις καρδιές». Δε θα προσγειώνεται το τσάρτερ με τους τουρίστες στη Σαντορίνη. Όσο για τον τουρισμό; Μούζακος, σούβλακος και γκίρος. Μπουζούκι γιοκ! Γιατί έτσι και παίξεις μουσική θα τραγουδάς μετά το ρεμπέτικο τραγούδι «Τουτοι μπάτσοι πουρθαν τώρα τι γυρεύουν τέτοια ώρα».

 Αν κι έμενα που αρέσει το άλλο που λέει «Δεν ξανακάνω φυλακή με το Μητσοτακη που 'χει ντοκτορά και πτυχιάκι».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail