Και χ...σμένο και πλυμένο δε γίνεται! Ή το ένα ή το άλλο!

AG88 / pixabay
Αίσθηση προκάλεσε το βίντεο με τις δηλώσεις Ελληνα εφοπλιστή, την οποία σέρβιραν ξαφνικά οι δύο δημοσιογράφοι στον έκπληκτο υπουργό εμπορικής ναυτιλίας. Το θέμα το έπιασαν κάποια λίγα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, από τα ελάχιστα που δεν ελέγχονται από την κυβέρνηση, και έγινε ντόρος.

Του Στρατή Μαζίδη

Ο εφοπλιστής στη συνέχεια εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ειλικρινά δεν κατάλαβα τι επιθυμούσε να επιτύχει. Στο βίντεο οι απόψεις του ακούγονται ξεκάθαρα. Αρέσουν ή όχι, θίγουν ή όχι, μειώνουν ή όχι, αυτές είναι.

Προσωπικά θα περίμενα να έχει το θάρρος να τις υπερασπιστεί. Ίσως να του ζητήθηκε να κάνει το μαύρο, άσπρο, αλλά οι δηλώσεις δεν είναι βαπόρια που τα βάζεις στη δεξαμενή, και τα βάφεις ό,τι χρώμα θέλεις.

Και χ...σμένο και πλυμένο δε γίνεται! Ή το ένα ή το άλλο!

Πάντως το ότι ο ελληνικός εφοπλιστικός κόσμος έχει μια ελιτίστικη προσέγγιση, διατυμπανίζει πως όποια ώρα θέλει σηκώνεται και φεύγει και γενικώς μας κάνει χάρη, είναι γεγονός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail