Οι Τούρκοι βομβάρδισαν άγρια μεσάνυχτα εκκλησία στο Ιράκ και τρομοκράτησαν τους χωρικούς

φωτο Rudaw
Freepen.gr - Οι τουρκικές δυνάμεις βομβάρδισαν κοντά σε ένα χριστιανικό χωριό στην επαρχία Ντουκόκ τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, καταστρέφοντας πολλά κτίρια, συμπεριλαμβανομένης της εκκλησίας του χωριού, σύμφωνα με τους ντόπιους μεταδίδει το πρακτορείο Rudaw.

«Ήταν περίπου στις 2:40 π.μ. όταν οι πύραυλοι χτύπησαν κοντά στο χωριό. Όπως μπορείτε να δείτε, είναι μόλις 100 μέτρα μακριά», είπε ο Dawoud Yukhanna, ένας χωρικός από τη Miska, στο Rudaw, προσθέτοντας ότι «οι άνθρωποι ήταν τρομοκρατημένοι».

«Δεν μπορούσαν να κοιμηθούν όλη τη νύχτα αφού άκουγαν το δυνατό ήχο των βομβών». Ο Yukhanna είπε επίσης ότι τα παράθυρα της εκκλησίας και πολλά άλλα σπίτια στο χωριό ήταν σπασμένα στον βομβαρδισμό.

Το Miska βρίσκεται στο Amedi, και απέχει περίπου 15 χιλιόμετρα από το Kesta και το Chalke - χωριά που εγκαταλείφθηκαν πρόσφατα λόγω τουρκικών αεροπορικών επιδρομών. Μόνο οκτώ οικογένειες επέστρεψαν για να ζήσουν στο χωριό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail