Δύσκολες στιγμές για χειριστή κανό στα ανοικτά της Ικαρίας

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Εύδηλου Ικαρίας, μεσημβρινές ώρες χθες, για την ύπαρξη σε δυσχερή θέση 63χρονου χειριστή κανό, στη θαλάσσια περιοχή δυτικά Άκρας Αρμενιστή ν. Ικαρίας.

Άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτη ανάγκης και στην στην περιοχή έσπευσε περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και το Ρ/Κ σκάφος «ΒΑΣΙΛΙΚΗ» Ν.Χαλ. 446, το οποίο εντόπισε και προσπάθησε να ανασύρει τον ανωτέρω με αρνητικά αποτελέσματα.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ελικόπτερο «ΣΟΥΠΕΡ ΠΟΥΜΑ» της Πολεμικής Αεροπορίας έσπευσε και περισυνέλεξε σώο τον 63χρονο, τον μετέφερε στο αεροδρόμιο Ικαρίας., όπου στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο τοπικό Νοσοκομείο καλά στην υγεία του για διενέργεια προληπτικών εξετάσεων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail