Ο γιος Νετανιάχου λέει στους Τούρκους όσα δεν τολμούν οι Ελληνες πολιτικοί για Μικρασία, Πόλη και γενοκτονίες

Freepen.gr - Πήρε φόρα και δεν σταματά ο Γιαΐρ Νετανιάχου, γιος του Ισραηλινού πρωθυπουργού, αφού πρώτα κάλεσε τους Τούρκους να σταματήσουν την κατοχή της βόρειας Κύπρου και του...Κουρδιστάν. Αυτή τη φορά τους έκανε ένα σύντομο μάθημα ιστορίας.

Τους υπενθύμισε πως δεν έχουν καμία σχέση με την Ανατολία και ότι προέρχονται από την κεντρική Ασία αλλά πραγματοποίησαν γενοκτονία σε βάρος του τοπικού ελληνικού χριστιανικού πληθυσμού. Τους είπε ότι η Ιστανμπούλ λέγεται Κωνσταντινούπολη και πως την κατέχουν παράνομα.

Τους θύμισε τη γενοκτονία των Αρμενίων και τις κατοχές σε Κύπρο, Συρία και Κουρδιστάν. Έκλεισε λέγοντας πως την Τουρκία κυβερνά ένας δικτάτορας που επιθυμεί να καταλάβει και να κυριαρχήσει στον αραβικό κόσμο όπως επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Τέλος παρέθεσε κι ένα γράφημα με την πληθυσμιακή εξέλιξη χριστιανών και μουσουλμάνων στην περιοχή που κατέχει σήμερα η Τουρκία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail