Αφρικανή από το Μαλί γέννησε εννιάδυμα στο Μαρόκο!

Free-Photos / pixabay
Freepen.gr - Μια γυναίκα από το Μάλι γέννησε με ασφάλεια πέντε κορίτσια και τέσσερα αγόρια στο Μαρόκο, ανακοίνωσε η κυβέρνηση της αφρικανικής χώρας.

Η Halima Cisse, 25 ετών, πίστευε ότι κυοφορούσε επτά μωρά , όταν η εγκυμοσύνη της ήρθε στην προσοχή των αξιωματούχων του Μάλι τον Μάρτιο. Αλλά στους υπέρηχους φαίνεται ότι διέφυγαν δύο μωρά.

Η γυναίκα από το βόρειο τμήμα του Μαλί της Δυτικής Αφρικής μεταφέρθηκε σε κλινική στο Μαρόκο για καλύτερη φροντίδα, σύμφωνα με τις οδηγίες του προσωρινού προέδρου του Μαλί, Μπαχ Νντάου. Η Cisse γέννησε με καισαρική τομή.

«Τα νεογέννητα (πέντε κορίτσια και τέσσερα αγόρια) και η μητέρα είναι καλά», ανέφερε το Υπουργείο Υγείας του Μαλί αφού επαίνεσε όχι μόνο τους γονείς, αλλά και τον επαγγελματισμό των ιατρικών ομάδων τόσο στο Μαλί όσο και στο Μαρόκο. Αξιωματούχοι στο Μαρόκο, ωστόσο, δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει την πολλαπλή γέννηση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail