Το «σύστημα Σημίτη» επιχειρεί να γλιτώσει για να ολοκληρώσει την καταστροφή

Όπως σας είχα μεταφέρει, η συντονισμένη προσπάθεια του μεγάρου Μαξίμου για πλήρη αποσιώπηση της απόφασης της ελληνικής δικαιοσύνης για το σκάνδαλο Siemens, έφερε καρπούς. Παρά το ότι μιλάμε για μία απόφαση που σ’ οποιοδήποτε άλλο πολιτισμένο κράτος όχι μόνο θα μονοπωλούσε τα κεντρικά δελτία και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, αλλά θα είχε οδηγήσει σε νέα αυτεπάγγελτη παρέμβαση της δικαιοσύνης.

Από: newsbreak.gr - ο κύριος Μάξιμος

Δυστυχώς, η ιστορική απόφαση της δικαιοσύνης για το σκάνδαλο Siemens αποσιωπήθηκε πλήρως. Είναι ίσως το Κύκνειο άσμα του πλέον διεφθαρμένου συστήματος που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα.

Γιατί τρομάζει όμως η απόφαση της δικαιοσύνης; Διότι έπειτα από 21 χρόνια αποκαλύπτει μία απειλή κατά του πολιτεύματος η οποία μετατράπηκε σε καταστρατήγηση στις εκλογές του 2000. Εκεί, που σύμφωνα με τη βούλα της δικαιοσύνης, το ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη εισέπραξε δις εκατομμύρια μαύρου χρήματος τα οποία τα χρησιμοποίησε για να νοθεύσει το αποτέλεσμα των εκλογών. Με το άφθονο μαύρο χρήμα που είχε εξασφαλίσει, κατάφερε να πάρει τη νίκη από την Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή και να καταγράψει την πιο μαύρη τετραετία της μεταπολίτευσης, όπου η διαφθορά έγινε νόμος, η ανηθικότητα έγινε κανόνας, η εθνική μειοδοσία έγινε επίσημη πολιτική.

Σήμερα όμως, τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο φυσικά και η Φώφη Γεννηματά ως φυσική κληρονόμος του εκσυγχρονισμού, βασίζονται και ενισχύονται από το διεφθαρμένο σύστημα Σημίτη το οποίο ουδέποτε λογοδότησε, ουδέποτε τιμωρήθηκε, ουδέποτε απεβλήθη από την πολιτική ζωή του τόπου. Από το μιντιακό έως το πολιτικό τοπίο, πρόσωπα που συμμετείχαν σε εκείνο το έγκλημα κατά της Δημοκρατίας και της Ελλάδας το 2000, συνεχίζουν να μεσουρανούν και να κατέχουν θέσεις – κλειδιά.

Εάν δεν υπήρχε το διαδίκτυο, ελάχιστοι έλληνες τα γνώριζαν πως η δικαιοσύνη απεφάνθη ότι το έτος 2000, το ΠΑΣΟΚ εισέπραξε 16 δισεκατομμύρια δρχ μαύρου χρήματος, καταστρατηγώντας την νομοθεσία περί λειτουργίας κομμάτων και αλλοιώνοντας το ίδιο το πολίτευμα.

Ενώ η πίεση για την άσκηση διώξεων κατά όλων των στελεχών του κινήματος από την εποχή Σημίτη και μετά θα ήταν αφόρητη. Όπως φυσικά η άσκηση δίωξης κατά του ίδιου του Κώστα Σημίτη.

Πλανώνται όμως τόσο ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και η κυρία Φώφη Γεννηματά εάν πιστεύουν ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει καταλάβει. Όσο μάλιστα επιδιώκουν να αποκρύψουν αυτή την ιστορική εξέλιξη, τόσο θα καταφέρνουν ακριβώς το αντίθετο. Ουδείς καταφέρει να κοροϊδέψει τόσους πολλούς για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως το σύστημα Σημίτη.

Έρχεται όμως το τέλος τους και μία νέα εποχή για την Ελλάδα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail