Η επιχείρηση "Ωρα για Ελευθερία" των Κούρδων τίναξε στον αέρα δύο τουρκικά κόμπρα και το...περιεχόμενό τους

Freepen.gr - Το Κέντρο Τύπου των Λαϊκών Αμυντικών Δυνάμεων (HPG) ανέφερε ότι οι Κούρδοι αντάρτες πραγματοποίησαν «ταυτόχρονη και συντονισμένη» δράση εναντίον των Τούρκων στρατιωτών στην Πύλη των Συνόρων του Gürcübulak. Κατά τη διάρκεια της δράσης στόχευσαν δύο οχήματα τύπου κόμπρα, μια σκηνή και δύο θέσεις που ανήκουν στις τουρκικές δυνάμεις, αναφέρει το ANF.

Το Κέντρο Τύπου HPG δημοσίευσε τις λεπτομέρειες της δράσης στην παραμεθόρια περιοχή της επαρχίας Άγκρι:

"Στις 13:00 στις 13 Μαΐου, οι δυνάμεις μας πραγματοποίησαν ταυτόχρονη και συντονισμένη δράση στο πλαίσιο της εκστρατείας Dem Dema Azadiyê Ye (Ώρα για Ελευθερία) εναντίον των εχθρικών στρατευμάτων που επιφυλάσσονται στην πύλη των συνόρων Gürcübulak στην περιοχή Glîdax της περιοχής Serhat. Δύο οχήματα τύπου Cobra, μια σκηνή και δύο θέσεις που ανήκουν στις εχθρικές δυνάμεις στοχεύθηκαν και χτυπήθηκαν. 

Ένα όχημα τύπου Cobra χτυπήθηκε και καταστράφηκε και οι στρατιώτες μέσα σε αυτό σκοτώθηκαν, ενώ το άλλο όχημα Cobra και δύο θέσεις χτυπήθηκαν επίσης. Οι στρατιώτες του εχθρού που στοχεύθηκαν έτρεξαν προς τη σκηνή, η οποία επίσης χτυπήθηκε και καταστράφηκε αργότερα, με αρκετούς από αυτούς να σκοτώνονται".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail