Τούρκος έφηβος ως άνευ προηγουμένου περίπτωση με συμπεριφορά βαμπίρ

Freepen.gr - Ένας 19χρονος Τούρκος έφηβος με συμπεριφορά σαν βαμπίρ παρουσίασε μια άνευ προηγουμένου ιστορία που ώθησε τους ψυχιάτρους να προσθέσουν την περίπτωσή του στην ιατρική βιβλιογραφία, γράφει η hurriyetdailynews.com.

Όταν ο νεαρός άνδρας, του οποίου το όνομα δεν μπορεί να αποκαλυφθεί, διαμαρτυρήθηκε ότι πίνει αίμα, δυσκολεύεται να εμπιστευτεί τους ανθρώπους και αποφεύγει τα πλήθη για να μη βλάψει κανέναν, η οικογένειά του τον πήγε σε δύο ψυχίατρους, τον İlknur Kiraz Avcı και τον Çiçek Hocaoğlu.

Σε συνεντεύξεις με τους ψυχιάτρους, ο έφηβος θυμήθηκε που δοκίμασε το αίμα ενός φίλου του οποίου το πόδι αιμορραγούσε όταν ήταν 13 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατάφερε επίσης να πάρει μερικά σωληνάρια αίματος για τον εαυτό του σε νοσοκομείο όπου ήταν ασκούμενος.

«Από έξω, μοιάζω με ήρεμο άτομο. Στην πραγματικότητα, είμαι νευρικός αν και δεν αποκαλύπτω τα συναισθήματά μου. Τα συναισθήματά μου αλλάζουν γρήγορα. Έχω δύο διαφορετικά άτομα μέσα μου: Καλό και κακό. Ο πρώτος είναι ήρεμος και χρήσιμος, ο άλλος είναι θυμωμένος, επιβλαβής και προσβλητικός », φέρεται να είπε για τον εαυτό του.

Ο Avcı και ο Hocaoğlu διέγνωσαν παράνοια, οριακή διαταραχή προσωπικότητας, αντικοινωνικά και διαχωριστικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας στην ψυχιατρική τους αξιολόγηση.

Οι ειδικοί επεσήμαναν επίσης ότι συνταγογραφήθηκαν φάρμακα για προβλήματα προσωπικότητας και συμπεριφοράς.
Ο έφηβος είχε μια παιδική ηλικία γεμάτη με συχνές ασθένειες και είπε ότι η μητέρα του ήταν ως επί το πλείστον αδιάφορη και ο πατέρας του αμελής.

«Αν ο αδερφός μου με φρόντιζε αντί για την αδερφή μου, δεν θα ήμουν εδώ τώρα», είπε σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων, προσθέτοντας ότι δεν είχε στενούς φίλους στο δημοτικό σχολείο και ότι οι φίλοι του τον φοβόντουσαν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail