«Κεραυνοί» Τζαβάρα κατά κυβέρνησης: Δε θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση από τον «γαλάζιο» βουλευτή Κώστα Τζαβάρα, που μάλιστα ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Από: topontiki.gr

Ο βουλευτής μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ άσκησε σφοδρή κριτική καταγγέλλοντας παρεμβάσεις για να σωθούν πανεπιστημιακά τμήματα της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας, εις βάρος τμημάτων της Ηλείας.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Τζαβάρας έκανε λόγο για «κωμωδία» με αφορμή το κλείσιμο πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και κατήγγειλε παρεμβάσεις που έγιναν για να σωθούν πανεπιστημιακά τμήματα της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας, και επισήμανε πως οι βουλευτές της Ηλείας δεν έχουν τη δύναμη να κάνουν το ίδιο. «Εμάς δε μας ακούν παρότι διαθέτουμε τη φωνή» είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «επειδή εγώ δεν υπήρξα ποτέ πολιτικάντης και δεν προέρχομαι από κανένα πολιτικό σχήμα αλλά από την κοινωνία, που 40 χρόνια μάχομαι στο επάγγελμα του δικηγόρου, μετά από αυτή την κωμωδία, αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, διότι ακριβώς δεν θέλω να δώσω σε κανέναν το δικαίωμα να σκέφτεται ότι όσα λέω, τα λέω για τα ψηφαλάκια».

«Υποψήφιος στις επόμενες εκλογές εγώ δεν θα είμαι, εξαιτίας αυτού του γεγονότος και εξαιτίας βέβαια και του γεγονότος ότι ακόμα στην Ηλεία περιμένουμε να έρθει και να δημοπρατηθεί ο δρόμος που θα αντικαταστήσει την καρμανιόλα Πύργου – Πατρών στην οποία κάθε χρόνο σκοτώνεται ο πληθυσμός ενός μικρού χωριού» είπε ακόμη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Η αυστηροποίηση των ποινών δεν λύνει την εγκληματικότητα»

Ο Κώστας Τζαβάρας επίσης εμφανίστηκε και αντίθετος με την αντεγκληματική πολιτική λέγοντας πως «με την αυστηροποίηση των ποινών δεν λύνονται τα θέματα της εγκληματικότητας».

«Να επανέλθει η γραμματεία αντεγκληματικής πολιτικής και σωφρονιστικού συστήματος από το υπουργείο προστασίας του Πολίτη που δεν έχει καμία σχέση στο υπουργείο Δικαιοσύνης γιατί ο σωφρονισμός που αφορά την εκτέλεση των αποφάσεων των Δικαστηρίων είναι μία πολύ μεγάλη αποστολή του κράτους την οποία πρέπει να την υπηρετούν αρμόδιοι λειτουργοί, και αρμόδιοι λειτουργοί είναι οι δικαστές και οι ειδικοί επιστήμονες» είπε ο βουλευτής Ηλείας.

Με αφορμή τα πρόσφατα εγκλήματα όπως αυτό στα Γλυκά Νερά πρόσθεσε πως «αυτό που σπρώχνει τον εγκληματία στη διάπραξη των εγκλημάτων είναι η βεβαιότητα πως δεν θα συλληφθεί, δεν είναι τα χρόνια που θα τα επιβληθούν ως ποινή».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail